Hur rengöra insidan Beläggning av en motorcykel Tank

Moderna motorcykel bränsletank interiörer är kemiskt behandlade för att belägga insidan av bränsletanken och skydda den från vatten och effekterna av bensin tillsatser. Bensin som har botten eller avdunstat producerar ett lack på insidan av tanken. Detta lack kan lossna och täppa till filtret på bränsle petcock. Tvåtaktsmotorer som brinner förblandad olja och bränsle kan producera slam i tanken som kan orsaka ihållande igensättning bränslefiltret. När dräneras och avlägsnas från cykeln, rengör tankens insida för att avlägsna slam och lack. Saker du behöver
Gummi pluggar och huvar
flytande diskmedel
Vatten
Visa fler instruktioner
1

bort bränslet petcock från tanken.
Sida 2

Plug hålen i bränsletanken - att inkludera Tankluftningen, petcock hålet och crossover bröstvårtor tube - med gummihylsorna, pluggar eller korta avsnitt av slang ansluten med bultar eller tees golf <. br>
3

Blanda en stark vatten och tvål lösning med diskmedel. Fyll tanken ungefär halvfull med lösningen genom tanklocket och installera locket.
4

Skaka bränsletanken i alla riktningar. Invertera tanken under skakning för att säkerställa alla områden av tanken grundligt omrörs och tvättas. Töm ut lösningen genom bränslet petcock hålet. Upprepa detta steg som krävs för att rengöra tanken.
5

Spola tanken med rent vatten tills alla spår av tvål har tagits bort. Ta bort alla pluggar från tanken och låt den torka helt innan du installerar tanken och fyller på bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111612.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.