Hur gör jag Linda en Husqvarna Kick Starter?

Husqvarna motorcyklar är konstruerade med sparkar förrätter som automatiskt återgår till upprätt läge varje gång du sparkar över motorcykeln. Denna funktion förhindrar kick-start spaken från att dra när du lutar cykeln åt vänster. Spaken fäster till den yttre änden av kick-start axeln. En spiralfjäder inuti vindarna motorhölje hårdare när du trycker ner spaken. I många fall, om spaken inte återgår till den helt upprätt läge, uppdragning av fjädern återställer den nödvändiga förspänning. Jobbet kräver grundläggande mekaniska kunskaper och handverktyg. Saker du behöver
Oljetråg
Metric insexnyckel
Metric hylsa och spärrskaft
Stora tänger låsande
Visa fler instruktioner
1

Lägg ut en oljetråg under vänstra sidan av motorn under rivstart spaken.
2

Lossa låsbult vid basen av spaken med en metrisk insexnyckel. Tag i skaftet av hävarmen med en hand. Flytta spindeln inåt och utåt när du drar basen av spaken från slutet av rivstart axel. Addera 3

Lossa och ta bort skruvarna på lock med en metrisk socket och ratchet. Spara bultarna. Dra fallet täcker av för hand. Om axeltätningen inte lossna med locket, dra tätningen från axeln och tryck in den i spåren på insidan av locket för hand.
4

Dra metallhylsa från axeln för hand. Du kommer att märka att hylsan har lundar i den inre ytan som mesh med splines nära änden av axeln, och en kortplats för hooked änden av returfjädern.
5

Skjut hylsan på Shaft precis tillräckligt för att passa det krokformade änden av returfjädern i slitsen utan spåren ingriper med splines på axeln. Om det behövs, vrid hylsan så hakade änden av fjädern passar i kortplatsen.
6

Grip hylsan ordentligt med stora låstängerna. Vrid hylsan ett helt varv medsols för att spänna fjädern. Skjut hylsan helt på axeln så spåren maskstorleken i räfflorna. Släpp tången.
7

Montera motorn fallet på plats, och se till att tätningen platser runt rivstart axel. Fäst fallet med de sparade skruvarna och hylsa och spärrskaft.
8

Håll kickstart spaken vertikalt när du trycker på basen av spaken på änden av axeln. Drag fast skruven vid basen av spaken ordentligt med det metriska insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111512.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.