Hur man klä en motorcykel Seat

Den klädseln på en motorcykel säte ger stil till cykel längs med extra skydd för cyklisten. Om beståndet sittunderlag blir gamla och slitna, bör du sätta ett nytt lock på. Eller så kan du byta skal för att lägga till din egen personliga touch. Medan klädslar kan variera beroende på modell, är man oftast häftas mot sätet för att säkra den. Du kan antingen köpa en färdig klädseln för din motorcykel säte eller har en skräddarsydd. Saker du behöver
Motorcykel seat coverStaple gunPry barFlathead screwdriverPliersAllen nyckel
Visa fler instruktioner
1

Koppla ur sitsen från motorcykeln. Fäll tillbaka stolens bakre luckan för att hitta de två skruvarna som håller den på plats. Lossa skruvarna med en insexnyckel (vanligen 5-millimeters storlek) och skjut stolen ur position. Vänd stolen över att se var den aktuella klädseln bifogas.
2

Ta bort den gamla luckan från sätet. Det bör häftas på. Så bända bort dem med hjälp av ett spett, skruvmejsel spets, tång, eller en kombination av alla tre. De klamrar är mycket tätt tillämpas och kommer att ta en viss ansträngning för att ta bort. Ta del av varje märla läge när du tar bort dem.
3

Få ett nytt sittunderlag som är avsedd för din exakta mc modell. Konsultera en expert på en motorcykel butik. Ta sitsen med dig att visa. Om du vill designa ditt eget skal, använd den gamla luckan som referens. Motorcykel klädslar är oftast gjorda av vinyl, läder eller mocka.
4

Placera den nya klädseln på motorcykeln stolens skumstoppning, glider det på samma sätt den gamla var på.

5

Staple locket på med hjälp av en stark häftpistol. Placera en stapelvara i varje lösa änden av locket, trycka ner ordentligt när du använder häftpistol. Sätt häftklamrar på samma plats som de ursprungliga var, men bara några millimeter åt sidan så att de inte träffar en gammal stapelvara hål och lossna.
6

Fäst stoppade ryggstödet på motorcykeln med sina skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106273.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.