Hur Wire en 12 volts Plug På ett Yamaha Royal Star Motorcykel

Tolv volts elektriska tillbehör uttag är monterade på Royal Star: s styre instrumentbrädan eller någonstans på ramen. Tillbehör uttag kan ge kraft till användbara saker såsom GPS, uppvärmda ridning kostymer och även en riktigt vindtät lättare. De ledningar som matar tillbehörsanslutningen måste vara dimensionerad för att bära strömförbrukningen på den enhet som är avsedd att användas med det. Saker du behöver
mekaniker verktyg
Shop trasor
träkloss
storleksanpassade tråd (röd och svart) katalog Trådklipp /strippor
Terminal kit
Terminal crimpers
kisel-fyllda rumpa skarvar
Visa fler instruktioner
1

Montera tillbehörsanslutningen på önskad plats. Fäst den med monteringssats medföljer uttaget. Försök att placera den så att den kommer att vara skyddade från direkt regn i vila och under körning.
2

Ta bort bränsletanken infattningar bultar med en socket och ratchet, sedan höja bränsletanken något att exponera ryggraden i ramen. Blockera tanken upp med en träkloss, kil eller tuss av rena butik trasor. Addera 3

Lägg de röda och svarta kablarna från batteripolerna längs den huvudsakliga ledningsnätet till tillbehörsanslutningen. Zip-slips trådarna på plats.
4

Slopa sladdarna till rätt längd med knivarna. Skala av sista 1/4 tum av isoleringen bort av ändarna av kabeln.
5

Crimp en ring terminal på batterifacket änden av båda trådarna. Pressa en ändskarv på uttaget slutet av varje tråd och skarva dem till deras respektive makt leder på sockeln. Använd silikon fyllda, våta skarvar väder rumpa för att skydda anslutningen från exponering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106701.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.