Hur man bygger en Trailer Motorcykel Cargo

En motorcykel last trailer kan vara lite enklare att bygga än en för en större bil. Detta beror på att du håller på att bygga en mindre släpvagn ram som behöver bara ett hjul och axel. Ändå är det ett komplicerat projekt som innebär att ansluta stål bitar med ett hjul och axelaggregat. Varje bit ska vara plant och säker eller släpet kommer att falla sönder medan din motorcykel är bogsering något. För vissa kan det vara bäst att köpa en monterad släpvagn eller ha en professionell montera en för dig. Saker du behöver
1/8-inch-thick steelWelding /skärning torchDrill med bitBolts och nutsCarpenter squareTape measureTrailer tongueWheel och axlePlywood
Visa fler instruktioner
1

Konstruera ramen för släpet. Skär bitar av 1/8-inch-thick stål i tre bitar som är 2 inches bred och 25 inches lång, plus ytterligare två stycken 48 inches lång. De långa bitar bildar sidorna, medan de korta stycken gör upp fram-och baksidan, med en tvärslå i mitten. De kan skruvas eller svetsas samman, men se till att ramen är ännu, nivå och torg.
2

Bifoga en släpvagn tungan som du kan få från en båt eller delar trailer butik. Bolt eller svetsa tungan till släpet ramen. Se till att det rinner rakt ner i mitten av ramen, skär med fram, bak och ribban och göra en perfekt kors.
3

Lay ramen ner så tungan är på topp ( släpet är upp och ned på denna punkt). Bolt två ytterligare 48-tums-långa stålprodukter bitar till ramen på denna sida, placering av varje en perfekt mellan tungan och dess motsvarande sidokant.
4

Mät hela längden på släpvagnen ramen och tungan kombineras. Markera mitten av denna längd, sedan markera platsen 12 inches bort mot vagnen ramen. Denna plats är då axeln måste bifogas.
5

Anslut en släpvagnsaxel till ramen. Axeln måste vara 40 inches lång, så förkorta den om det behövs. Placera axelarrangemanget så axelstång är i det läge du tidigare mäts. Svetsa eller skruva fästena (bitarna formad som parentes) till sidokanterna. Fäst hjul och som passar den installerade axel.
6

Placera ett däck på den övre sidan av släpvagnen. En plywoodskiva kan fungera, men expansionen stål kan hantera mer vikt. Skruva fast däcket på ramen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106256.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.