Hur man installerar Harley Hard sadelväskor

Harley Davidson är en amerikansk ikon i motorcyklar. Reser på en motorcykel är en helt annan värld än i en bil eller ett fordon där du har utrymme att bära saker, men sadelväskor är motorcykelns svaret på det. Installera en uppsättning Harley hårt skalade sadelväskor är inte en svår process. De är ett vanligt tillbehör och finns i en mängd olika stilar, men har en standard installation som gör det en bra gör-det-själv-projekt för motorcykelentusiasten. Saker du behöver
Harley Davidson hårda set sadelväska och hårdvara kit
Ratchet set
Visa fler instruktioner
1

Packa upp sadelväska set och hårdvara kit och lägga ut bitarna. Se till att allt finns där innan jobbet så att du inte blir avbruten av saknad hårdvara som krävs för att slutföra installationen. Detta är en bra tid att läsa igenom instruktionerna för att bekanta dig med några specifika anteckningar eller problemområden.
2

Kontrollera din motorcykel för godkännande genom att hålla upp sadelväska till fender där det kommer att vara installerad och se avgasröret eller andra mekaniska delar inte stör dess plats. Om det finns ett hinder, det finns lift kit eller distanser du kan köpa eller installera innan sätta sadelväskor på cykeln för att ge tillräckligt med utrymme.
3

Rengör området fender bult vara säker på all smuts och sot avlägsnas. Detta kommer att undvika repor på färg och ger dig en bra ren arbetsyta vid montering påsarna.
4

Montera sadeln väskan håller konsol om man är i hårdvaran kit. Detta är ett fäste för att fästa och ta bort sadelväskor och hjälpa till med att fördela vikten. Nästan alla sadelväskor eller montageband är fästa vid de förborrade hålen fabriken bult i fender. Båda bultarna
5

Place på plats. Lägg några gummibussningar, brickor eller distanser som behövs med satsen. Fäst sadelväska till bultarna och justera den så att allt sitter fast ordentligt. Dra åt bultarna. Kontrollera för bra passform inuti sadelväska och ut. Upprepa detta steg för andra sadelväska.
6

Provkör motorcykeln med nya kassar på plats och kontrollera att inga gnidning eller områden som inte är säkrade, och sedan justera efter behov.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109001.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.