Hur man laddar en motorcykeln på en pickup

Enligt National Highway Traffic Safety Administration, det finns nästan 4 miljoner motorcyklar på vägarna i USA. Om någon av dem är din, och du är på väg till banan eller lokala verkstad, vill du ha ett smärtfritt sätt att se till att din cykel kommer att nå sin destination i samma skick som innan det lastas på en lastbil. Saker du behöver
Motorcykel Ramp (er) från Tie-Downs
Visa fler instruktioner
Laddar en motorcykel in i en lastbil
1

Placeringen av din lastbil kan antingen hjälpa eller hindra din upplevelse. Om på en sluttning, tillbaka lastbilen upp till en punkt där rampen kommer att vara vid den lägsta vinkel. Om den platta marken, se till att parkera i ett område fritt från sprickor, hål och, stenar eller andra hinder.
2

Rampen är en viktig del av lastning motorcykeln på lastbilen. Det finns en mängd olika ramper att välja mellan, men det viktigaste när man väljer en ramp är att vara säker på att den kan hantera vikten och däckstorlek på din motorcykel. Därifrån kan du köpa 8 eller 10 fot ramper samt vikbara ramper, ramper som täcker hela botten av lastbilen, en del av flaket eller en mängd andra ramper för att passa dina behov.

Billiga 3

Det enklaste sättet att ladda din motorcykel i lastbilen är att rida uppför rampen. Om du är obekväm gör detta steg ensam, kan motorcykeln också skjutas upp. Du kan behöva en andra person för att hjälpa till att stabilisera cykeln när det är i lastbilen. Eller bara lägga ner kickstand när cykeln är i flaket.
4

Nu ska du använda spännband för att säkra motorcykeln på lastbilen och eliminera alla rörelser. Använd räls passagerare hugg, takräcke, eller andra stabila områden på baksidan av cykeln och bifoga en slips-ned på varje sida av motorcykeln och flaket. Flytta till framför motorcykeln, använd spännband på gafflarna ovanför skärmfästen att motorcykeln från att flytta från sida till sida. Slutligen, använd en tie-down på styret, närmast till sittbrunnen, och komprimera gafflarna något för att eliminera varje rörelse upp och ned.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106513.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.