Hur tar jag bort den övre kåpa på en ZZR600?

Byte av en skadad strålkastare enhet eller tillgång till hastighetsmätare och andra instrument på en Kawasaki ZZR600 kräver fullständig borttagning av den övre kåpan. Även om detta inte är en gemensam uppgift, som är bekant med processen kan bidra till att påskynda en reparation. Bara några verktyg krävs för att ta bort kåpan, men se till att ta din tid att undvika repor på kåpan är målad yta. Saker du behöver
4 mm och 6 mm insexnycklar
10 mm socket
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Leta spegeln muttrar på insidan av den övre kåpan på båda sidor av vindrutan. Använd en 10 mm hylsa för att ta bort muttrar och dra speglarna bort den övre kåpan.
2

Använd en 6 mm insexnyckel, ta bort socket bultarna från instrumentbrädan paneler på båda sidor om styret. Dra panelernas flikarna ur gummigenomföringarna på ramen och ta bort panelerna för att avslöja kombiinstrumentet panelens bultar. Avlägsna socket bultarna från kombiinstrumentet panel med en 6 mm insexnyckel och dra bort luckan från motorcykeln.
3

Avlägsna socket bultar från sidan av den övre kåpan med en 6 mm insexnyckel. Avlägsna socket skruvar nära framhjulet som ansluter den inre delen av den övre kåpan till den nedre kåpan med hjälp av en 6 mm insexnyckel.
4

Använd en 4 mm insexnyckel, ta bort vindrutan bultarna från toppen av den övre kåpan. Dra vindrutan ur kåpan.
5

Dra den övre kåpan från spackling fästet. Stick in den övre kåpan och dra ur de främre blinkers från motorcykelns ledningsnät. Dra ur kontakten från baksidan av strålkastarens glödlampan. Dra den övre kåpan och pannlampan åtskild från motorcykeln.
6

Leta skruvarna i hörnen på strålkastaren, vänd styret. Avlägsna bultarna med en 10 mm hylsa. Dra strålkastare församling bort den övre kåpan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107416.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.