Hemlagad motordrivna cyklar

Det finns många sätt man kan anpassa en pedal cykel i en motoriserad cykel. Vissa kit finns som kan ge din cykel kraften i en elektrisk moped. Men det finns ett par olika sätt du kan utrusta din cykel med en hårt driven motor som kommer att skicka din cykel zippa tillsammans som den gamla stilen gräsklipparen motordrivna gå vagnar från barndomen. Motorsåg Motor

mest logiska sättet verkar utrusta en motorsåg motor. Både sågen och cykeln köras på kraften i kedjan. Allt du behöver göra är att lära sig att stabilisera motorn på baksidan av cykeln, hitta rätt kedja som passar både motorsåg och bakhjulet och göra lite tester innan den går ut på vägen. Naturligtvis kommer det att vara lite mer komplicerat än så, men det är den grundläggande idén.
Säkerhetsproblem

Vissa problem som kan uppstå med en motorsåg motordrivna cykel skulle vara det faktum att det skulle bli mycket varm mycket snabbt. Om du har oturen att oavsiktligt beröra motorn när det är igång, kan det betyda några brända ben åtminstone.
Fuel Problem

också ta hänsyn beakta det faktum att du behöver bränsle och ett sätt att ställa in gasreglaget från dina styret så att du kan bedöma hur snabbt du kommer att gå. De flesta av dessa problem kan lösas med en cykel växelspak (tekniken för ett spjäll på en motorsåg är mycket lik en växling på en cykel). <
Fördelar
p> Den mest uppenbara fördelen är att istället för att behöva anstränga dig när du cyklar, kan du helt enkelt starta upp din motorsåg motor och gå. Beroende på kraften i motorn, kan du få din cykel att gå ganska snabbt.
Alternativ

andra alternativ för hemlagad cykel motorer inkluderar ogräs eaters och lövblåsare. Men lövblåsare är lite ovanligare. Om du vill hålla sig borta från bränsle, kan du alltid försöka att ansluta en elektrisk motor på din cykel, men det måste vara tillräckligt stark för att driva cykeln med dig på det.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106399.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.