Hur man tar bort färg från en Harley-Davidson

färgborttagning från en Harley-Davidson motorcykel är den viktigaste delen av en anpassad färg jobb. Om du inte tar bort den gamla färgen på rätt sätt, kommer den nya färgen fäster inte på ytan, och kan flagna, chip eller blister. Saker du behöver
Ratchet set
Tidning eller tarp
Kemi färgborttagningsmedel
Paintbrush
Gummihandskar
Ögonskydd
plast spackel
Färgborttagningsmedel neutralizer
Mjuka dukar
Orbital Sander
Automotive våt /torr sandpapper
Dammask
slipblock
Visa fler instruktioner
1

Ta bort bitar från motorcykel som du vill måla med spärrfunktion set. Typiskt, fendrar, strålkastarhuset, täcker side, bensintanken och svansen bit är de enda delarna av motorcykeln som kräver färg.
2

Placera bitar i ett väl ventilerat utrymme eller utomhus , på tidningen eller en presenning. Använd alltid gummihandskar och skyddsglasögon vid arbete med kemikalier.
3

Pensla färgborttagningsmedel på metallen. Använd inte en back-och-tillbaka rörelse, vilket kan hindra dess effektivitet. Måla inte över skarvar i metall; strippan kan ansamlas där och skada framtida färgskikt
4

Skrapa bort färgen och strippa.. Gnid lite neutraliserande färgborttagningsmedel över ytan av metallen, eller skölj bitarna med vatten för att avlägsna alla spår av den kemiska strippa.
5

Sand sömmarna och eventuellt kvarvarande färg med fordonsindustrin sandpapper på en orbital slipmaskin. Använd dammfiltermask att undvika inandning måla damm. Fortsätt att slipa tills alla spår av färg är borta. Sand något svåra att nå områden för hand med en slipkloss.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108627.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.