Hur du låser din hjälm

Som någon motorcyklist kommer att säga, hjälm är ett av de säkraste saker du kan göra för att skydda dig mot skador vid en krock. Hjälmar är ofta stora och även i vägen när du är iväg på din cykel. Du vill inte lämna hjälmen sitter på motorcykeln, eftersom det kan bli stulen, och det är jobbigt att bära runt på grund av hur skrymmande motorcykelhjälmar är. Det finns metoder för att låsa din hjälm på din motorcykel för både säkerhet och bekvämlighet. Saker du behöver
motorcykel
Hjälm
hjälmlås
Visa fler instruktioner
1

Välj en typ av lås. Beroende på vilken motorcykel du rider, kan låset du väljer skiljer. Vissa motorcyklar kommer med lås byggs på cykeln, men de kanske inte alltid har den största längden på dem. Om så är fallet, är en lösning att köpa ett lås förlängning. Ett lås förlängning kommer att ansluta till den inbyggda lås och förlänga att det når ut. Om din cykel inte har en inbyggd lås, andra lås innefattar en add-on lock, en metall koppel lås, eller en kombination lås, som alla ansluter till cykeln och använda "D" ringar för att ansluta till hjälmen.
Sida 2

Placera ditt lås på din motorcykel. Vid placering av låset, se till att det inte kommer att falla i vägen när du cyklar eller orsaka någon form av obstruktion. Det är viktigt att hålla säkerheten i åtanke när du sätter ditt lås på din motorcykel.
3

Gör en uppsättning reservnycklar, och hålla dem antingen med någon du litar på eller hemma. Ridning på vägen kan leda dig att glömma din låsknapp, eller det finns alltid en chans att du kan förlora nyckeln. För att slippa bryta ditt lås för att få din hjälm, eller ta itu med besväret med en ändlös söka efter din nyckel, göra en extra kopia som en backup.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107331.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.