Hur rekey en Ducati Switch

Ducati motorcykel switchar är okonventionella eftersom tillverkaren använder olika kilspår för cyklar som tillverkas i samma årsmodell. Detta görs för att minska risken för att starta andra Ducatis med en liknande nyckel. Till skillnad från vissa växlar som har löstagbara tumlare, kan Ducati växlar inte ändras. Om tändningen på din Ducati är skadad, är den mest kostnadseffektiva lösningen en ny switch och nyckel. Om en knapp är sönder eller förloras, rekey du växeln genom att hänvisa till koden för din Ducati och skär en ny nyckel från lämplig tomt. Saker du behöver
Nyckelämne
Magnetiskt flöde
Code nyckel-skärmaskin
Visa fler instruktioner
1

Ta växeln ur sitt fäste. Proceduren varierar beroende på år och modell av motorcykeln. Se servicehandboken eller konsultera en kunnig mekaniker för förfarandet.
2

Observera kodnummer på kroppen på omkopplaren för att bestämma rätt nyckel tomt. Sätt tillbaka omkopplaren i sitt fäste.
3

Sätt nyckelämnet helt i växeln för att se bilderna på varje sida av ämnet är korrekta. Ta ut nyckeln ur brytaren.
4

Applicera en jämn beläggning av magnetiskt flöde längs den smala kanten och sidorna av ämnet där betten ska skäras. Applicera alltid flödet med den speciella applikatorn som följde med flödet.
5

Sätt in nyckeln i brytaren. Vänd det varje sätt flera gånger för att markera bites. Ta ut nyckeln ur brytaren.
6

Säkra ämnet i en kodnyckel skärmaskin med den smala kanten mot knivarna. Delvis skär biter på de markerade områdena där det magnetiska flödet är frånvarande. Avlägsna den tomma från maskinen.
7

Coat den smala kanten och sidorna av ämnet med mer flöde. Sätt in nyckeln i brytaren och vrid varje sätt flera gånger. Ta bort nyckeln.
8

Säkra nyckeln i skärmaskinen och slutföra skärning genom att följa mönstret av markerade områden där flödet är frånvarande.
9

in nyckeln i brytaren och vrid den till "On" läge. Ta ut nyckeln och polera bites på lumpskiva av maskinen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111431.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.