DIY Dirt Bike Stand

Dirt Cykelställ är mycket viktigt för att resa. Propping din cykel på baksidan av en pickup eller en släpvagn för transport är ett bekvämt sätt att "bära" en dirt bike till övningsområdet. Detta stöd skyddar huvud bilens lack mot repor en dirt bike kan orsaka vid körning i ojämn terräng. Detta är också ett mångsidigt sätt att transportera flera smuts cyklar på en gång. I de flesta fall är en dirt bike stand en praktisk plats för att hålla din smuts cykeln ur vägen i garaget. Saker du behöver Sida 2 stycken svetsskärm
2 par Arbetshandskar
Svetsning maskin
blåslampa
svetsstavar
acetylengas
Svetsning assistent från 4 stycken, 14-tums stålrör från 4 st, 12-tums stålrör
1 st, 8 x 8 tum stålplåt
Visa fler instruktioner
1

Strap på svetsskärm och arbetshandskar. Håll svetstråd med ena handen och facklan med den andra.
2

Weld ena änden av de två stycken 14-tums rör tillsammans först, och upprepa processen på de andra två 14-tums rör. Du bör ha en två perfekta "L" formade stålrör med lika långa ben. Svetsa spetsarna på de två "L" formade rören tillsammans för att ansluta dem. Detta bör utgöra en perfekt kvadrat.
3

Placera vardera av de fyra 12-tums stålrör på de fyra hörnen av torget vertikalt. Luta dem 2 inches något mot mitten av torget. Svetsa dem en efter en. Har någon hålla alla de vertikala stålrör för en korrekt mätning vid svetsning.
4

Placera 8 x 8 tums plåt på toppen av de 12-tums stålrör. Hörnen på plattan bör anpassas till spetsarna på rören. Svetsa det fastämne. Du har nu en 10-tums hög massivt stål stand dirt bike.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108782.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.