2005 Harley-Davidson Softail Deluxe Specifikationer

Den 2005 FLSTNI Softail Deluxe är en cruiser motorcykel utvecklad av Harley-Davidson. Den amerikanska motorcykeltillverkare har gjort Softail s sedan 1984 och cykeln var fortfarande i produktion och med 2010 Softail Heritage. 2005 cruiser prissattes till $ 16.995 till $ 17.580 beroende på yttre designen. Effekt

V2 motor driver Harley-Davidson, menande två cylindrar är placerade intill varandra på motorn och vinklade bort från varandra. Motorn har en cylindervolym - volymen av det utrymme där en kolv rör sig i ett slag - av 88,4 cubic inches. Den har också en 8,8-till-1 kompressionsförhållande, vilket är förhållandet mellan de minsta och största volymer av en cylinder.

Båda cylindrarna har en diameter på 3,8 inches, som kallas hålet. Pistons flytta fyra inches i varje cylinder, kallad stroke. En luft-kylsystem maximerar effekten på motorn genom att se till att den inte överhettas. Två kamaxlar fungerar direkt ovanför förbränningskammaren inifrån topplocken.

Motorn är fyrtakt, så varje vevaxeln ser intaget, makt, kompression och avgas stroke inträffar. Allt detta kombineras för att generera 75,2 foot-pounds av vridmoment vid en hastighet av 3500 varv per minut.
Dimensioner

Harleys torrvikt är 709.9 pounds, vilket är en fordonets vikt när den är tömd på alla sina vätskor. Cykeln kan lagra upp till 45 liter gas i tanken. Kroppen är 954,5 inches lång och axelavståndet är 64,2 inches. Med ett säte 24.5 inches hög med Softail Deluxe rensar marken med 4,8 inches. Både främre och bakre hjulen åtgärd 16 inches i diameter.
Övriga funktioner

cykelns femväxlad växellåda överför kraften som genereras av motorn i hjul. Den lamellkoppling med membranfjädern badar i olja för att förbättra prestanda och förlänga dess livslängd. Dubbla skivbromsar som mäter 11.5 inches på framsidan av fordonet ger cruiser med sin bromskraft. En enda skivbroms av samma storlek ger en hand bakifrån. Gaffeln vinkel, eller kratta, är 32,0 grader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109821.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.