Hur man använder luft för att avlägsna Dent Från Motorcykel Gas Tank

Om du har en egen-målade motorcykel, är huvuddelen av färgen sannolikt finns på bensintanken. Tyvärr är det också det område som är mest utsatta för stötar och märken. Att ha en bucklig tank motorcykel gas repareras professionellt är dyrt, för att inte nämna att du kommer att vara utan din cykel medan det är i butiken är fixerad. Innan du ringer verkstaden, försöka få buckla ut själv med hjälp av denna automatiska trick buckla reparation som skjuts ut bucklor utan att göra någon skada på lack. Saker du behöver
Damp putsduk
Outlet
Hårtork Full burk tryckluft
Visa fler instruktioner
1

Park din motorcykel tillräckligt nära ett eluttag, så att hårtorken sladden kommer lätt nå buckla på motorcykelns bensintank. Anslut hårtork i uttaget och sätter ner med cykeln. Ta av toppen av behållaren med tryckluft och lägga den inom räckhåll för där du kommer att arbeta.
2

Torka din motorcykelns bensintank med en ren, fuktig putsduk. Ställ tyget åt sidan på en ren yta. Plocka upp hårtorken, placera den så att munstycket pekar mot buckla med en tum mellan munstycket och buckla. Vrid hårtork på "hög." Flytta hårtork fram och tillbaka över den buckla i en minut, upphettning av buckla och en en-tums område som omger den. Vrid hårtork off.
3

omedelbart plocka upp burk med tryckluft och vänd den upp och ner. Besprutning en behållare med komprimerad luft upp och ner får den att frigöra flytande koldioxid i stället för tryckluft. Spraya buckla på din motorcykel bensintank och en en-tums området kring den med flytande koldioxid under 30 sekunder.
4

Vänta två minuter medan skillnaden i temperatur mellan den uppvärmda buckla och flytande koldioxid dioxid orsaka buckla att poppa ut ur din motorcykelns bensintank, lämnar ytan helt slät
5

Använd fuktig putsduk för att rensa bort eventuellt kvarvarande flytande koldioxid från motorcykelns bensintank.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107128.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.