Hur man tar bort den Tape raden efter Måla en bil

Även om det kanske inte riktigt påverka något, kan en upphöjd övergång linje mellan färgerna på en ny lack förstöra helhetsintrycket av en anpassad bil eller lastbil. Dessa linjer eller kanter skapas som ett andra skikt av färg samlar och torkar vid kanten av en maskerad-och startområdet. När maskeringstejpen avlägsnas, förblir övergångslinjen. Saker du behöver
denaturerad alkohol
Lift-fria handdukar
1200, 1500 och 2000 grit sandpapper
Foam slipning pa
Sprayflaska
Kratsning förening
Buffer
Visa fler instruktioner
1

rengöra området kring övergången linje med denaturerad alkohol och en hiss-fri handduk för att avlägsna smuts och damm från ytan. Låt ytan lufttorka i minst tio minuter.
2

Placera ett ark av 1000 grit sandpapper på en skum slipplatta. Mätta sandpapper med rent vatten. Använda lätt tryck, sand längs övergången linjen när du flyttar i en enda riktning. Sluta då att rengöra slipade området med vatten appliceras från en sprayflaska. Fortsätt att slipa tills övergången linjen har lagt sig, utvecklas mellan 1500 och 2000 grit sandpapper för att ta bort sliprepor.
3

Applicera en liten mängd av polerande föreningen på slipade området. Polera ytan lätt med en elektrisk handen buffert för att avlägsna eventuella kvarvarande sliprepor och återställa färgens lyster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107369.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.