Så monterar du ett Glasfiber Front End

Race-förberedda motorcyklar klädd med glasfiber kåpor, dra full nytta av det sammansatta materialet är relativt lätt och strukturell integritet. Tyvärr, de flesta glasfiber racing kåpor anländer utan förborrade hål som gör att panelerna monteras på motorcykeln. Även den lägre spackling s fästpunkter är lätt identifieras, mäts och borras, kan den övre främre kåpa vara lite mer utmanande. Anlita hjälp av en vän att stödja den främre änden medan du tar mätningarna. Saker du behöver
Motorcykel
svingarm stand
Glasfiber linlöparsatsen
Fairing monteringsverktyg
Silly Putty
borrmaskin och bits
Visa fler instruktioner

1

Parkera motorcykeln på en plan, slät yta. Lyft motorcykelns bakhjul bort av marken med en svingarm stativ. Detta kommer att placera motorcykeln i upprätt läge, vilket gör att större tillgång till motorcykeln.
2

Montera de nedre kåporna på motorcykeln, med hjälp av motorcykelns lager monteringsverktyg eller eftermarknaden hårdvara.

Billiga 3

Test passar den övre kåpan på motorcykeln. Ta del av de punkter där spackling kontaktar den övre kåpan vistelse, fästet som sträcker sig utåt från de främre gafflarna för att stödja spackling. Avlägsna den övre kåpan.
4

Placera en stor näve Silly Putty på insidan av de övre kåporna på de punkter där den övre kåpan vistelsen kontakt med den undre kåpan.
5

Test passar den övre kåpan på motorcykeln igen. Rikta den nedre kanten av den övre kåpan med den övre kanten på den nedre kåpor, skjuta några tabbar eller fångster på kåpor tillsammans. Tryck Silly Putty mot kåpan bo för att bilda en fördjupning. Avlägsna den övre kåpan från motorcykeln.
6

Borra ett 1/8-tums pilot hål i den övre kåpan, med centrum i kåpa vistelse s fördjupning i Silly Putty som vägledning. Testa montera den övre kåpan igen, kontrollera anpassningen av rikthålen med spackling vistelse monteringshål. Re-borra styrhål som behövs tills de är perfekt inställd. Avlägsna kåpan och förstora styrhålen med lämplig borr för att rymma spackling s monteringsverktyg.
7

Montera den övre kåpan på motorcykeln, glider några flikar eller krokar på nedre kåpan tillsammans. Fäst den övre kåpan på motorcykeln med lager monteringsverktyg eller eftermarknaden hårdvara.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107251.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.