Hur Tappa bränsle från Float Skålar på en 2004 Yamaha V Star med flottören Stuck

En fastnat eller kärvar float kommer att förhindra en 2004 Yamaha V Star 650 eller 1100 från att starta eller driva ordentligt, hindrar bränsle från att komma in i flottörhuset på botten av förgasarna. I de flesta fall är det problem som orsakas av långa perioder av inaktivitet som gör att bränsle som finns inom de flötekammare att försämras till tjock slam som förhindrar flottören från att röra sig. Dessutom kan skräp komma in i flottörhuset från bränsletanken och blockera flottören. Medan antingen problemet kan åtgärdas relativt snabbt, måste bränslet i flottörhuset tömmas innan du börjar. Saker du behöver
5 mm insexnyckel
stjärnskruvmejsel
10 och 12 mm hylsor
hylsnyckel Tänger
Gas kan
10 mm kombination skiftnyckel
Punch
Förgasare rengöringslösning
Funnel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort kåpan över luftrenaren från höger sida av motorn, med en 5 mm insexnyckel. Lossa klämman fästa luftfiltret basen till förgasaren luftkanal, med en stjärnskruvmejsel. Drag luftfiltret basen från luftkanalen för hand.
2

Ta bort sadeln från motorcykeln, med hjälp av en 5 mm insexnyckel. Ta bort de tre plast trim skruvarna från den trekantiga lock, som ligger på toppen av ryttarens skenor sitsram, med en stjärnskruvmejsel. Dra bort locket för att avslöja kontakten hastighetsmätare mätaren. Dra kontakten isär för hand.
3

bort bulten från botten av bränsletanken, med hjälp av en 12 mm hylsa och en hylsnyckel. Ställ bränslekranen till "Off", med hjälp av ventilens växelspaken. Dra bränsleslangen bort av bränslet ventilen, med en tång. Lyft bort bränsletanken på motorcykeln. Tappa av bränslet kvar i bränsleslangen i en gas kan.
4

Lossa klämman fäster luftkanalen till höger i luften rutan ovanför förgasarna, med en stjärnskruvmejsel. Dra luftkanalen bort för hand. Skruva bort bulten från den bakre delen av luftlådan, med användning av en 10 mm uttag och en hylsnyckel. Lossa klämmorna som fäster luftlådan till toppen av förgasarna, med användning av en Phillips skruvmejsel. Dra luften rutan upp och stänga av förgasarna.
5

Ta bort choke och gasreglage kablar från förgasaren, med en stjärnskruvmejsel och en 10 mm kombination skiftnyckel. Dra bränsleslangar av av båda förgasare, med en tång. Koppla gasspjällssensorn och förgasaren kontakterna värmare, som ligger mellan ryttarens skenor sitsram. Lossa klämmorna fästa förgasaren uttag till de främre och bakre motorcylinder kanaler intag, med en stjärnskruvmejsel. Dra förgasarna ut från den vänstra sidan av motorcykeln för hand.
6

Håll förgasarna över en stor tratt, insatt i en bensindunk. Vrid skruvarna förgasaren drain, som ligger på vänster sida av flötekammare på undersidan av förgasarna, moturs två hela varv, med en stjärnskruvmejsel. Töm förgasarna tills flödet av bränsle minskar till en ljus dropp, sedan skaka förgasarna försiktigt tills droppande hållplatser.
7

Vänd förgasarna och lägg dem på en handduk täckt-arbetsområdet. Skruva loss flottörhuset skruvar, med en stjärnskruvmejsel. Lyft flottören kamrarna hos förgasare för hand för att avslöja flottörerna, bifogas en uppsättning torn inbyggda i botten av förgasaren organen.
8

Tryck ut metall stift fästa flottören till flottören torn, med hjälp av en stans. Kontrollera flottören och flottören stift, samt området kring flottören torn, för en slem-liknande bränsle slam, skräp eller korrosion som kan orsaka att flottören fastnar. Blötlägg flottören stift och flottören i en förgasare rengöringslösningen under 10 minuter, om endera komponenten är belagd med skräp eller försämrad bränsle slam. Rengör flottören pin med smärgelduk, om stiftet är täckt i ljusa korrosion. Byt flottör stift, om den är mycket rostig.
9

tillbaka flyta in i float tornen, skjut flottören stiftet på plats. Installera flottörhuset, med en stjärnskruvmejsel.
10

Skjut förgasarna på plats mellan motorns cylindrar, skjut förgasaren utlopp i intaget flänsarna för hand. Dra åt klämmorna sugflänsen. Sätt tillbaka choke och gasreglage kablarna på förgasarna. Återanslut förgasaren värmare och gasspjällslägets kontakter sensor. Skjut bränsleslangarna på inlopp förgasaren bränsle.
11

tillbaka luften rutan till förgasarna, följt av luftkanalen. Dra luften rutan och kanalsystem klämmor, med en stjärnskruvmejsel. Sätt tillbaka tanken på motorcykelns ram och skjut bränsleslangen på bränslekranen. Anslut hastighetsmätaren kontakten till motorcykelns ledningsnät. Sätt tillbaka den trekantiga locket på rambalkar, följt av båda stolarna.
12

Skjut luftfiltret basen på luftkanal, dra åt montageklammer. Sätt tillbaka luftfiltret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111524.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.