Hur fixar jag klockan på en Honda CRV?

En felaktig tidsinställning på en Honda CRV klocka kan orsaka problem i ditt dagliga liv. Men det behöver inte förbli så, även om det kan verka svårt att lista ut hur man ändrar CRV klocka i första hand. I själva verket, om fastställande av klockans tidsinställning är mycket lättare än det verkar, så att du kan ställa in tiden i stunder. Saker du behöver
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Placera tändningsnyckeln i bilens tändningslås och slå på den. Du behöver inte starta motorn.
2

Håll A.SEL sidan av A.SEL /SCAN-knappen på en LX modellen radio. Tryck och håll på AM-knappen på en EX eller EXL modellens radio. Släpp knappen när radion piper. Klockans tidsinställning ska blinka vid denna tidpunkt.
3

Tryck radions förinställning 6 knapp (LX-modellen) eller Preset 3 knapp (EX /EX-L-modeller) för att återställa tidsinställning till 12:00, om det behövs.
4

Justera timmen inställningen med radions förinställning 4 knapp (LX-modellen) eller Preset 1 knappen (EX /EX-L modellerna). Tryck en gång på knappen för att öka timmen en efter en, eller håll knappen nedtryckt för att gå igenom de timmarna snabbt.
5

Justera minutinställning med radions förinställning 5 knapp (LX-modellen) eller Preset 2 knapp (EX /EX-L-modeller). Tryck en gång på knappen för att öka minuten en i taget eller håll ner knappen för att gå igenom protokollet snabbt.
6

Tryck A.SEL sidan av A.SEL /SCAN-knappen (LX modellen ) eller AM-knappen (EX /EX-L-modeller) för att slutföra inställningen av klockan. Stäng av tändningen och ta ur nyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107452.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.