Tricks för en 2007 CBR 1000

Vissa ägare 2007 Honda CBR 1000 motorcyklar njuta utför cykel stunts eller trick. Det är dock rekommenderas att individer tar utbildningar innan du gör tricks. Med fokus på säkerhet, rekommenderas det också att individer bär lämplig säkerhetsutrustning när du gör tricks på en CBR 1000. Pop en Wheelie

att slutföra en power wheelie, möjliggör CBR 1000 motor lyft av framhjulet. Med Honda CBR 1000 i mitt redskap, knäppa gasreglaget till 6.000 rpm (varv per minut) och CBR 1000 kommer wheelie. Pre-laddar shifter och justera kopplingshandtaget hjälper dig flytta i en snabbare takt. En nackdel med en power wheelie är att CBR 1000 kunde göra en farlig loop.

En koppling wheelie kräver inte så mycket makt som en power wheelie. Med rpm höjs med åtdragningsmoment topp, snabbt släppa ut kopplingen. Du bör åtminstone vara i tvåans växel vid 50 mph (miles per timme). Släpp sedan gasen som framhjulet lyfter upp. Använd mindre gaspådrag som hjulet fortsätter att höja, eftersom detta kommer att hindra cykeln från loopa över.
Tolv O'clocks

Vissa individer lägre lufttrycket i bakre däck på en CBR 1000 att utföra en 12:00 trick. Detta är en annan version av en wheelie - du måste ge CBR 1000 tillräckligt med gas - på ettans växel - att höja framhjulet. Men, måste du hantera lätt den bakre bromsen istället för på gasen för att hålla framhjulet upp. Använd dina axlar, knän och ben för att balansera cykeln.
Stoppies

"stoppies" på 2007 Honda CBR 1000 modeller uppstår när en cyklist stannar på framdäcket som den bakre änden lyfter upp i luften. Denna speciella trick använder motsatt cykel positionering av en wheelie. Från 10 och 15 mph, greppa de främre bromsarna långsamt. Du måste ladda framgaffel, överföra cykelns vikt på framhjulet innan du lyfter bakhjulet. Släpp främre bromsen när du bestämmer att den bakre delen av CBR 1000 är tillräckligt hög.

Använd inte bakbromsen medan bakhjulet är upp eftersom det blir svårare för dig att vara balanserad när du är sänkas ner igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109722.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.