Hur man reparerar en Seal Chain Case på en 2007 Harley Davidson Softail

Oljeläckage vid det primära målet på en 2007 Harley-Davidson Softail oftast indikerar en oljetätning behöver uppmärksamhet. Tecken på en dålig tätning är olja på ärendet eller droppar olja på trottoaren där du parkerar cykeln. Trots att motorcykeln har en remdrift, är det primära målet fortfarande kallas en kedja fallet med många mekanik. Vanligtvis reparerar du en olja tätning genom att ersätta den med en ny tätning. Jobbet kräver grundläggande mekaniker färdigheter och standardverktyg. Saker du behöver
Oljetråg
Insexnyckel
Bänd skruvmejseln
butik trasa
kedjekanalen tätning
Ljus
maskinolja 2-tums uttag
Gummiklubba

Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln med cykelställ och låta motorn svalna helt. Placera ett oljetråg på marken under det primära målet att fånga upp eventuellt kvarvarande olja under reparationen.
2

Lossa och ta bort skruvarna på framsidan av den primära lock med en insexnyckel. Lyft bort skyddet för hand för att komma åt tätningen. Ställ locket och skruvar åt sidan.
3

in spetsen på en pry skruvmejsel mellan den yttre kanten av tätningen och den metalliska urtaget i primära målet. Försiktigt bända tätningen ur urtaget, noga med att inte trycka ut den metalliska urtaget med verktyget. Kassera den skadade tätningen.
4

Torka bort den återstående oljan på ytorna av det metalliska urtag med en trasa.
5

Coat de inre kanterna av den metalliska urtagningen med en liten mängd tunn maskinolja. Tryck den nya tätningen delvis i fördjupningen för hand.
6

Placera den platta änden av en 2-tums hylsa mot den yttre ytan av tätningen. Knacka på öppna änden av sockeln med en gummiklubba för att fullt sittplats tätningen i fördjupningen.
7

Håll locket kedjan fallet på plats vid det primära fallet och rikta in skruvhålen. Trä de sparade skruvarna genom locket och in i fallet för hand. Dra åt bultarna i en korsvis med insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111430.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.