Installationsinstruktioner för Vance & Hines Fuelpak

Vance och Hines, en tillverkare av eftermarknaden motorcykel delar är specialiserade på avgas-och bränslesystem, även tillverkar Fuelpak --- en intelligent bränslehantering modul för användning på bränsle injektor motorcyklar. Den Fuelpak kommer att öka effekten i din cykel motor genom att ta hänsyn till ändringar av avgaser och luft insugningssystem. Den kommer också att den optimala mängden av bränsle till motorn under hela motorns effektklassen. Installationen är enkel, och du ska kunna utföra det utan hjälp av en motorcykel reparatör. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort sadeln från din cykel, och koppla bort minuspolen från batteriet. Leta cykelns elektronisk styrenhet (ECU), och dra den manliga ledningsnätet ansluten till det. Beroende på märke och modell av din cykel, kan du behöva använda din cykel verktygslåda för att ge tillgång till ECU.
2

Dra kablage av Fuelpak så det kommer att täckas av sätet eller placeras på annat sätt ur vägen av några rörliga delar. Anslut manliga ECU kabel du unplugged i steg 1 i den kvinnliga porten på den svarta kontakten sticker ut från Fuelpack modulen. Anslut den grå hane kabel sticker ut från Fuelpak direkt i ECU
3

. Anslut den negativa batteripolen med skärmen på framsidan av Fuelpak modulen på en åtkomlig plats, så att du kan ange de nödvändiga inställningarna i modulen.
4

Slå på tändningen och kontrollera att den Fuelpak s LED tänds. Ta bort locket med en Philips-skruvmejsel. Ange inställningarna för din cykel i Fuelpak modulen. Medföljer Fuelpak är en lista över Motorspecifikationer och modifieringar, kolla att bestämma den korrekta koden för din motor i kombination med eventuella ändringar du har utfört på cykeln, och ange koden i Fuelpak. Välj mod genom att trycka på knappen till vänster om den vänstra skärmen och växla värdena upp genom att trycka på den övre knappen till höger om den högra displayen, eller nedåt med den nedre knappen.
5 < p> Byt ut delar som du tagit bort för att komma åt ECU, och kontrollera att alla kablar är ändamålsenligt stuvade inuti och under sätet av motorcykeln. Slå på din cykel och njut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111386.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.