Hur man stämmer en Yamaha PW50

Yamaha PW50 har en tvåtaktsmotor och automatisk växellåda. Bränsle induktion tillhandahålls av en Mikuni VM förgasare som fungerar med en koppling-kabelsystem. Sensorer lämna uppgifter till en kondensator urladdning tändning box som tolkar indata och ger optimal bränsle och gnista till cylindern. Motorcykeln har en generator enhet som tar plats typiska tändinställningen, begränsar en tuneup av förgasar inställningar och givare underhåll. Trimma din Yamaha PW50 för topprestanda och chef för spåret eller leden. Saker du behöver
tändstiftsnyckel
Tändstiftsgap mätare
Metric skiftnyckel
Spray cleaner
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
tändstiftet och sensorer

1

Parkera motorcykeln på centralstödet. Ta bort tändstiftet-wire lock från pluggen för hand. Lossa och tag bort tändstiftet från topplocket med en tändstiftsnyckel.
2

Gap tändstiftet till 0.026 inches med ett tändstift bladmått. Sätt tillbaka proppen tätt i topplocket med pluggen skiftnyckel. Sätt tillbaka proppen-wire skyddet för hand.
3

Lossa tråd leda vid bränsleelektroden sensorn på den högra sidan av cylinderhuvudet för hand. Lossa och ta bort sensorn med en metrisk skiftnyckel. Rengör den inre änden av sensorn med Spray Cleaner. Sätt tillbaka givaren ordentligt med skiftnyckel. Sätt tillbaka kabeln bly.
4

Lossa kabeln bly hos avgaserna sensorn på undersidan av ljuddämparen för hand. Lossa och ta bort sensorn med metriska skiftnyckel. Rengör den inre änden av sensorn med spray renare och installera sensorn ordentligt. Sätt tillbaka kabeln bly.
Throttle och Förgasare
5

Ta en position där du kan följa gasen kopplingen på vänster sida av förgasaren. Vrid gashandtaget på styret långsamt som du ser hur kopplingen.
6

Dra kabeln justeraren på toppen av förgasaren med en metrisk skiftnyckel i små steg så att kopplingen reagerar omedelbart som du öppnar gasspjället.
7

Starta motorn och låt den värmas upp i tre minuter. Leta upp mindre idle-justerskruven och större bränsle-luft justerskruven på höger sida av förgasaren. Vrid idle-justerskruven till höger ett helt varv med en skruvmejsel.
8

Vrid bränsle-luft justerskruven åt höger eller vänster med en skruvmejsel som du lyssnar på motorns varvtal. Turning det för långt åt båda hållen saktar motorns varvtal. Hitta den punkt där motorn går på tomgång på den snabbaste hastigheten.
9

Låt motorn gå på tomgång. Vrid idle-justerskruven åt vänster ett helt varv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111304.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.