Harley Rocker Åtdragningsmomentspecifikationer

Den Softtail Rocker är en cruiser stil motorcykel som produceras av det amerikanska företaget, Harley Davidson. Denna motorcykel anses vara ganska stor och har klassiska Harley Davidson ser. Cruiser motorcyklar är byggda för en mjuk gång och, för att bättre öka hanteringen, dessa motorcyklar når sin rating topp vridmoment vid lågt varvtal. Åtdragningsmomentspecifikationer

Harley Softtail Rocker har en topp vridmoment på 86,3 foot-pounds när dess motorn arbetar vid 3.200 rpm. Att nå toppen vridmoment på låga varvtal ger ökad hantering och prestanda. Den Softtail Rocker uppnår detta vridmoment med en 1573 cc, tvåcylindriga, fyrtakts motor. Den kompressionsförhållandet är 9,2-till-1 och kylsystemet använder luft. Standarden överföringen av denna motorcykel var en sexväxlad manuell som hade ett bälte slutväxeln. Denna motorcykel kunde nå sin topp vridmoment samtidigt i tredje eller fjärde växeln. Förbränningen blandningen injiceras elektroniskt i motorns cylindrar i en sekventiell mönster.

Rake av denna motorcykel är 38 grader
Chassi Specifikationer. Rake återspeglar graden av vinkeln mellan headsetet röret och en vertikal linje. Den främre däcket har en bred peka på 3,5 inches och ett bildförhållande på 90. Den främre kanten har en diameter av 19 inches. Den bakre däcket av denna motorcykel har ett brett punkt 9.4 inches och ett bildförhållande på 40. Den bakre kanten diametern är 14 inches. Den främre bromsen var en enda skiva med fyrkolvsok och bakbromsen också var en enda skiva med två kolvsok.
Mått och annan information

Den Harley Softtail Rocker är 95 inches lång och dess axelavstånd är 69,2 inches bred. Denna motorcykel rensar marken med 5,1 inches och sätet sitter 26.2 inches från marken. Torrvikten av denna motorcykel 660 utgör pounds medan tjänstevikten är 690 pounds. Tjänstevikten speglar motorcykelns vikt med en full tank, alla nödvändiga vätskor och all standardutrustning, medan torrvikten inte. Bränsleförbrukningen för denna motorcykel är 54 miles per gallon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110248.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.