Hur får 100 hk från en 1200 Sportster

Harley-Davidson 1200 Sportster ofta modifieras och förses med både Harley-Davidson originaldelar och eftermarknad tillägg och tillbehör. Den 1200 motorn kan lätt modifieras för att producera mer hästkrafter och vridmoment. Kit finns från Harley-Davidson Screaming Eagle, Revolution Performance och Weisco. Alla satser innebär i huvudsak samma steg, och många bult till de ursprungliga fallen utan modifieringar. Saker du behöver
Big-bore kit
Grundläggande Verktygssats
momentnyckel
förgasarmunstycken
Luftintag kit
Avgaskit
Tändmodul

Visa fler instruktioner
1

Etablera en spelplan och köpa nödvändiga delar. Bestäm vad big-bore kit och huvuden du vill öka hästkrafter på din Sportster. För att tillgodose dessa förändringar, behöver du även öka luftflödet genom att ändra din luftintaget och avgassystemet. Du kommer att behöva bestycka din förgasare också och använda en eftermarknad tändmodulen. Dessa finns tillgängliga från flera tillverkare. Också ta bort lager rev limiter och tändning karta designad av Harley-Davidson.
2

bort motorn från ramen och ta bort de gamla huvuden, cylindrar och kolvar. Rengör alla delar och ställ dem åt sidan.
3

Installera nya kolvar, säkerställer att kolvbulten clips är korrekt installerade och kolvarna på rätt håll. (En pil pekar vanligtvis på insugssidan av kolven.) Använda en kolvringskompressorn, installera de nya cylindrarna på kolvarna, noga med att inte skada de nya kolvringar.
4

Installera nya huvuden. Med hjälp av en momentnyckel, se till att alla fästelement är åtdragna till ordentliga specifikationer. Justera ventilerna till de specifikationer som följer med kitet.
5

Placera tillbaka motorn i ramen, dra åt alla skruvar med momentnyckel. Installera den nya avgas kit och tändmodulen.
6

bestycka om förgasaren och montera den på cykeln. Satsens bruksanvisning kommer ofta berätta vad storlek jets behövs för förgasaren att fungera på din höjd. Installera den nya satsen luftintaget.
7

Kör cykel genom inkörningsprocedur rekommenderas av kit tillverkaren och har det testats Dyno. Beroende på kit du väljer, bör motorn vara i 100-115 hk sortiment. Om inte, bör rejetting förgasaren med dyno analys och omprogrammering eftermarknaden tändmodulen ge den önskade hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110464.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.