Monteringsanvisning för en Harley Sidecar 1994

Du kan lägga till stabilitet, passagerar-och lagringsutrymme till din 1994 Harley motorcykel genom att installera en sidovagn. Med en sidvagn, kanske du kan prata en skygg person i ditt liv till sist går för en åktur. Tyvärr lämnat Harley Davidson företaget sidvagn verksamheten efter framgången med sin trehjuliga modell. De inte längre tillverkar Harley specifika sidvagn delar, men du kan fortfarande montera sidvagn med en tredje part universal monteringssats. Saker du behöver Review, Universal sidovagn monteringssats
Hylsnyckelsats
tegel eller trä styrelser
Visa fler instruktioner
1

Lägg bitarna i den universella monteringssats på en arbetsplats. Ta bort alla muttrar, bultar och låsbrickor från U-klämmor med fingrarna. Ta distansblocken inifrån varje U-klämma och avsätta allt du bara bort.
2

Markera de fyra U-clamp fästpunkter på ramen på din cykel med små tejpbitar. Placeringen av fästpunkterna beror på vilken typ av ram du 1994 Harley har. En bild som visar de olika godkända fästpunkter kan hittas här: cyclesidecar.com/images/content/fitment/universal/figure2_large.gif
3

Montera de fyra U-klämmor, en- av-en, på bandet varumärkena. Skjut den öppna änden av den U-klämman över toppen-framsidan av ramen bar. Sätt distansblocket och fäst den på plats med två skruvar och lämplig hylsnyckel.
4

Använd lämplig hylsnyckel att driva eyebolt genom distansblocket och dra den mot ramen. Tryck och dra på U-klämenheten. Lossa öglebulten om aggregatet är löst. Placera den stora shim mellan ramen och öglebulten och refasten.
5

Lossa de två fästbultarna på främre delen av din sidovagn med lämplig hylsnyckel. Skjut böjda stången i ramen av sidovagn. Löst trä de två fästbultarna på plats så att de inte hindrar svängningen av kurvan baren.
6

Hitta glidande porten klämman fäste på den bakre delen av din sidovagn s ram. Använd dina fingrar för att fästa den gled klämma med bultar, muttrar och låsbrickor. Du vill inte glidklämman fäst ordentligt vid denna tidpunkt.
7

Placera distanshylsan på glidklämman eyebolt. Montera öglebulten montering med en mutter och dra med lämplig hylsnyckel.
8

Använd hylsnyckel för att ta bort lyftöglorna från de två långa stagen. Dra åt lyftöglor i räfflorna på sidvagn ram. Dra åt muttrar på de lyftöglor.
9

använder tegel eller trä styrelser för att stötta din motorcykel upp på plan mark. Placera sidan bil till höger om cykeln. Ramen för sidovagn bör inte vara mer än 2 inches från ramen av Harley.
10

Montera gaffeln justeringsbulten av stagen och kurvan bar på sidan bilen till lyftöglorna på fyra U-klämmor bifogas cykeln. Säkra bultarna med muttrar och en hylsnyckel. Fäst alla finger-åtdragna bultar och muttrar med en hylsnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111376.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.