Hur man organiserar ett Motorcycle Show

Motorcykel visar är stora händelser för att samla in pengar till välgörenhetsorganisationer eller organisationer. Varje motorcykel ägaren älskar att visa upp sin cykel, och är villig att betala en avgift för att göra det, speciellt om det är för en god sak. Människor som inte äger cyklar gillar att delta motorcykel visar också. Detta är ett väldigt roligt sätt att tillbringa dagen och bidra till en orsak. Saker du behöver
Flyers för Trophies annons Addera Visa fler instruktioner
1

bilda en kommitté för att hjälpa dig. Du kommer att behöva besluta om de olika klasserna för showen såsom lager motorcyklar, anpassade motorcyklar, storlek på motorer och år. Planeringen kommitté kan besluta hur många olika klasser eller grupper att ha. Börja med några klasser om det är första gången anordnar en show.
2

Välj datum och tid för showen. Planera det i god tid för att ge gott om tid för reklam. Bestäm en plats där det kommer att finnas gott om parkeringsplatser och ett separat utrymme för motorcyklar som ska visas. Kontrollera med staden expediten att se om tillstånd är nödvändigt att använda en lokal park. Ställ en rimlig inträdesavgift att motorcykeln ägaren kommer att betala för att visa sin cykel.
3

Be lokala företag att sponsra troféer för klasser som du har valt. Du kan ge en trofé för första plats i varje klass bara, eller du kan ge första, andra och tredje plats troféer. Att få företag att sponsra dessa troféer kommer att spara pengar.
4

Skriv ut flygblad som ger all information om föreställningen. Lista på datum, tid, typ av klasser, anmälningsavgift och mottagaren av intäkterna. Lista de trofé sponsorer om du har plats. Du kan även be ett tryckeri för att skriva ut flygblad.
5

Räcka ut dessa flygblad till alla mc-entusiaster. Placera en i de lokala tidningarna eller någon annanstans du kan tänka dig. Be vänner att hjälpa cirkulera dessa flygblad. Ta reda på var de mc klubbar och organisationer håller sina möten, berättar medlemmarna om showen och lämna några flygblad.
6

organisera alla dina registrering pappersarbete och tilldela vissa jobb till dem i utskottet så att alla vet vad de ska göra. Du behöver ett papper för registranterna att logga in med sina namn, adresser och beskrivningar motorcykel så att du kan tilldela en klass till varje. Använd 3 "x 5" kort att sätta siffror på motorcyklar så att de kan bedömas.
7

Be någon att frivilligt bedöma varje klass. Dessa domare bör vara kunnig om motorcyklar. Motorcykel återförsäljare är oftast villiga att hjälpa till. En motorcykel polis är ett bra val också.
8

hjälper alla hålla ordning dagen av motorcykeln showen, men det ska vara roligt och underhållande för deltagarna samt. Ta massor av bilder, särskilt av vinnarna med sina troféer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106200.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.