Hur man installerar en mikrofon i en hjälm

med en mikrofon i din hjälm kan vara väldigt praktiskt, om du vill tala med co-åkare eller bara svara i telefonen. De flesta hjälm mikrofon system också komma med högtalare, så du kommer att kunna föra konversationer medan ridning med lätthet. Vissa hjälm tillverkare förstår denna önskan, och har utformats motorcykelhjälmar med särskilda urtag i stoppning för enkel montering mikrofoner och högtalare. Detta är mycket enklare och säkrare än att anpassa andra hjälmar för detta ändamål. Saker du behöver
Mikrofon-ready hjälm
Hjälm mikrofonsystem
Visa fler instruktioner
1

Prova på en mängd olika mikrofon-redo motorcykelhjälmar för att se som passar dig bäst. Baehr och Nolan tillverkar båda hjälmar som är mikrofon-ready, samt några som kommer med mikrofoner och intercom system som redan förinstallerade.
2

Välj en mikrofon som du vill använda i din nya hjälm . I vissa fall kanske du kan hitta dessa system hos din lokala mc tillbehör butik. Även om du väljer att inte köpa dem där, kan det vara bra att få en titt på något i personen i stället för bara på nätet eller i en katalog.
3

Undersök din hjälm anvisningar för hur att montera mikrofoner inuti den. Många hjälmar kommer att ha ett indrag eller liten ficka i stoppningen där du säkert kan montera en mikrofon. Om din hjälm ger dig flera val, prova en av dem för att se vad som är det mest bekväma alternativet för dig. Kontrollera också att se var din röst hörs tydligast. Inte bara kolla detta samtidigt gå runt med din hjälm. Ta det på en verklig test genom att rida din motorcykel för att se hur väl du kan kommunicera med din mikrofon på olika positioner inom hjälmen.
4

Tuck några kablar upp till stoppning och ut av vägen. Se till att de är bekväma och inte stör din förmåga att fungera eller se ut på din hjälm. Var försiktig så att du inte skadar känsliga ljud ledningar inom sina gummi slidor som du flyttar dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106972.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.