Hur man öka kraften på en Grizzly 600

Du har ett antal alternativ för att höja effekten på en Grizzy 600 quad. Om kostnaden inte är ett problem, får du den mest märkbara kraften vinst genom att installera en 800-kit cc motor och en större Mikuni BST förgasare med en stor volym bränslepump. Möjligen den minst kostsamma alternativet är att lägga en oktan booster när du fyller bensintanken. Men intern hetta genom högoktanigt bränsle kan skada motorn med fortsatt användning. Mitt emellan dessa två alternativ är relativt billiga modifieringar som ökar hästkrafter med cirka 10 procent utan att beskatta din budget eller motorcykelns motor. Saker du behöver
Tuned avgaser kit
Metric verktyg
tändstiftsnyckel
EA10 tändstift
0,37 tändstift mätare
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Tuned Exhaust
1

bort röret lager avgaser och bifogade ljuddämparen-katalysator enhet från motorcykeln med dina metriska verktyg. Spara sidhuvudet fläns som bultar till motorns avgasgrenrör. Släng Avgaspackning.
2

Skjut sparade header fläns på huvudledningen från det avstämda avgas kit. Montera huvudledningen och ljuddämparen och delvis åt den medföljande klämman. Addera 3

Placera avstämda avgassystem där beståndet avgaserna avlägsnades. Vrid ljuddämparen så monteringsbyglarna linje med de monteras på motorcykeln. Sätt i bultarna i fästena och fästen för att hålla ljuddämparen på plats.
4

Rotera huvudledningen till en sida av grenröret öppning och installera den nya avgas packningen mot grenröret. Passa huvudledningen med grenröret och fäst huvudet fläns till grenröret med de sparade skruvarna.
5

Efterdra alla skruvarna på ljuddämparen parentes. Addera Spark Plug och Förgasare
6

Ta beståndet EA9 tändstiftet från topplocket med en tändstiftsnyckel. Ställ gapet på en varmare EA10 tändstift till 0,037 inches med ett tändstift mätare. Montera varmare plugg i topplocket för ökad gnista och effektivare förbränning. Dra i kontakten med kontakten skiftnyckel.
7

Starta motorcykeln och låta motorn värmas upp och tomgång vid arbetstemperatur. Motorn skall värmas upp och tomgång för att justera förgasaren för den avstämda avgas och varmare tändstift.
8

Identifiera bränsle-luftblandningen skruven på vänster sida av förgasaren. Vrid skruven åt höger eller vänster med en skruvmejsel som du lyssnar på tomgång på motorn.
9

Etablera den punkt där motorn går på tomgång på den snabbaste hastigheten när du vrider på bränsle-luft Blandningen skruva varje sätt. Fortsätt att vrida skruven varje sätt i små steg för att exakt fastställa den punkt där motorn går på tomgång snabbast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111375.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.