Specifikationer för en 2003 Harley Fatboy

Att köpa en motorcykel kan vara så mycket arbete som det är roligt . Inte bara måste motorcykeln matcha personlighet ryttaren , men ryttaren måste veta om alla detaljer i en potentiell cykel innan du köper för att veta hur man bäst tar hand om det och om är en bra personlig passform . Många motorcyklister drömmer om att en dag äga en Harley Davidson och 2003 Fatboy är ett alternativ för dem som letar efter en tung , prestanda - driven cykel . Fysiska kapacitet

Harley Davidson Fatboy är uppkallad efter två atombomber och är en hänvisning till dess storlek . Den 2003 Fatboy är 94,3 inches lång och torrvikten är cirka 700 kg. Markfrigången sitter runt 5 inches , och hjulbasen på omkring 64,5 inches . Bränsletanken rymmer drygt 5 liter .
Motor och transmission

2003 Fatboy är utrustad med en två - ventil , fyrtaktsmotor , och bränslesystem och luft kylsystem . Motorcykeln har 62,54 hästkrafter och en kabel drivs gasreglage . Topphastigheten på denna motorcykel är 105 mph .
Colors

flera färgalternativ för 2003 Fatboy inkluderar tvåfärgade sterling silver och levande svart , brons . pearl , white pearl och lyxiga blue Pearl
ytterligare attribut

rätt lutningsvinkel på en 2003 Harley Fatboy är 29,2 grader , den vänstra lutningsvinkel är 27 grader . Denna Cykelsitsar normalt två personer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108814.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.