Sprocket storlek specifikationer på en 2002 Honda CR125

Den 2002 Honda CR125 är en del av en rad av off-road motorcyklar. Sprocket storlek varierar, även på lager CR123 cyklar. Till exempel erbjuder Honda 50 -, 51 - och 52-tand Bakdreven i sin OEM delar linje. Ändra antalet kuggar på främre och bakre drevet ändrar utväxling. Lägre siffror på bakdrev lika en snabbare toppfart. Högre tal ger mer effekt vid lägre hastigheter. Sprocket Bredd

kedjehjulet bredd på ett lager CR125 är 520. Beståndet kedja som passar denna kedjehjul bäst är en 520 eller 525. En 530 eller 532 kedjebredd passar så bra, men bredare kedjor producerar ofta höger eller vänster rörelse och kan störa fall och täcker. Det är bäst att hålla sig med en 520 kedja som passar dreven exakt.
Bakdrev

bakdrev på 2002 Honda CR125 är en 50-tand drevet . Som nämndes i inledningen, ändra detta antal ändrar din utväxling. Det är mycket troligt att din kedja och drev har ändrats flera gånger sedan 2002. Om du vill behålla förhållandet din cykel har nu, räkna tänderna på bakdrev och stick med det numret. Det är bäst att ha ett större antal kuggar på bakdrevet när man rider i sandiga eller leriga förhållanden. Ridning på hårt packad fördelar från en lägre antalet tänder.
Den Framdrev

Framdrev måste hålla sig inom en smal diameter för att ge utrymme för de fall och framkugghjulet täcka. Den finns i 12 - till 14-tand storlekar. För maximalt vridmoment, låg framkugghjulet nummer - kombinerat med en hög bakdrev antal - kommer att ge maximalt resultat. För högre toppfart, men mindre dra vid lägre hastigheter, hög framtand räkna kombinerat med en lägre bakre tand räkna kommer att göra bäst.
Chain

En högre kedjehjulstand räkna kräver en längre kedja, medan lägre räknas en kortare kedja. Alltid hålla kedjelängd i åtanke när du byter dreven så att justera kedjan kan vara inom specifikationerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110615.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.