Suzuki boulevarden C50 specifikation

Suzuki Motor Company har varit ett etablerat namn i produktionen av motorcyklar sedan 1952, då om först började motorisering cyklar för att åstadkomma en billig bil i post-världskriget Japan. Linjen har expanderat kraftigt sedan dess, inklusive ett komplett sortiment av motorcyklar som täcker en mängd olika klasser. Den Boulevard rubriker Suzukis kryssare klass, och 2009 Boulevard C50 är ett utmärkt exempel på denna serie. Motor

Boulevard C50 sport en vätskekyld 805 cc fyrtakts enkel överliggande kamaxel V-Twin motor. Denna motor har bränsleinsprutning, våt sump smörjning och en transistoriserad elektronisk tändning. Varje cylinder har fyra ventiler, för totalt åtta ventiler i denna motor. Denna motorns bore åtgärder 83 mm, och har en 74,4 mm slaglängd. Den kompressionsförhållande av denna motor 9,4 till en.
Transmission & Drive

2009 Suzuki Boulevard C50 är utrustad med en femväxlad konstant ingrepp manuell växellåda. Primär drivkraft är att leverera till bakhjulet via en kardanaxel enhet.
Fjädring & Brakes

framhjul Suzuki Boulevard C50 sysselsätter en olja dämpad gaffel upphängning med spiralfjädrar. Bakhjulet använder en olja dämpat Dubbelsidig swing upphängningsarm länk, med spiralfjädrar. Framhjulet är också utrustad med en enda hydraulisk skivbroms, medan det bakre hjulet har en trumbroms.
Mått och Kapacitet

Suzuki C50 är 98,4 inches lång , 37,6 inches bred och har en total höjd av 43,7 inches. Sitsen rider på 27,6 inches hög, och hjulbasen mäter 65.2 inches. Den C50 rensar marken på 5,5 inches och har en tjänstevikt på 610.7 pounds. Det bränsletank kan hålla högst 4.1 liter vanlig blyfri bensin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108134.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.