Hur man använder en Stop & Go Tire Plug

Stop & Go däck pluggar är konstruerade för användning i terrängfordon, motorcyklar, skotrar och andra fordon med slanglösa däck. Medan Stop & Go påstår att dess svamp-formade däck pluggar kan användas för att lappa en stål-bälte radial däck i en nödsituation, hävdar också att det endast bör användas som en nödsituation snabbt fixa att få bilen till en plats där däcket kan repareras på rätt sätt. Stop & Go däck pluggar kommit en mängd olika kit som är speciellt utformade för att passa varje typ av fordonets däck, så det är viktigt att se till att du köper rätt storlek kit för din bil. Saker du behöver
Tänger
Luftkompressor
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera plats på däcket där den var skadad och inspektera skadan med däcket sond som ingår i satsen. Använd den medföljande rasp verktyg att brotscha upp hålet i däcket. Brotschning är en teknik som vidgar hålet och gör det en standardstorlek för svamp kontakten.
2

Förbered svamp kontakten genom att släppa spaken tryckstången som ligger på baksidan av din pluggning pistol. Placera svamp kontakten i pipan för pluggning vapnet, hejda ned. Använd det medföljande munstycket att skjuta svamp pluggen så långt ner i eldröret det går.
3

Skruva på munstycket på sondens spets verktyget. Använd sonden för att trycka munstycket ner i punktering i däcket, skruva av munstycket från sonden verktyget. Munstycket bör lämnas sticker ut ur däcket.
4

Skruva ansluta pistolen in i munstycket utan att ta bort munstycket från däcket. Veva pluggning pistolhandtaget tills tryckstången går hela vägen genom pistolen och tvingar in kontakten i däcket. Det bör ta fyra eller fem vevar, enligt Stop & Go. När pluggen är i däcket, lossa tryckstången spaken och ta bort plugga pistol och munstycke från däcket. Den svamp huvudet av pluggen ska vara i däcket, med stammen peta ut hålet.
5

Använd tång för att sträcka ut skaftet och dra ur kontakten tight inuti däcket. Stop & Go rekommenderar dra ventilspindeln ut ungefär två inches. Använd kompressor för att reinflate däcket och sedan använda bladet ingår i plugga kit att trimma ventilspindeln så att det är i nivå med däckets slitbana.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109819.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.