Hur man gör Kuddar Motorcykel Seat

En bekväm motorcykel säte gör skillnaden mellan en resa som känns som att sitta ombord och en resa som känns som att sitta i en favorit länstol. Oavsett om din motorcykel Sitsen har en sits som serverar både föraren och passageraren, eller två separata säten, kan du göra dina egna kuddar motorcykel sits. Du kan också anpassade passa sätena så sadeln är ett nöje, inte en utmaning. Saker du behöver
Motorcykel sätesskålen
Hög densitet skum
Spraylim
Electric kniv
File
Marker
Visa fler instruktioner
1

Bygg upp skumdynans. Du kan antingen lägga skum på befintlig skum i sittunderredet eller börja från början. Om du börjar från scratch, rista en hög densitet skum blocket för att matcha konturerna av sätesplattan så nära som möjligt. Använd den elektriska kniven för stora nedskärningar, och en fil för mer precisa carving. Använd spraylim för att fästa blocket till sätet. Om att bygga upp befintliga skum, lim extra hög densitet skum till de områden som behöver extra stoppning eller support.
2

Shape kudden. När spray lim har torkat, använd en fil för att ta bort eventuella ojämna kanter där bitarna går samman. Forma sitsen så det lämnar tillräckligt utrymme för förarens eller passagerarens kropp att sitta bekvämt utan att få hot spots. Platserna brukar känna mer bekväm på långa turer om ett litet område är också bort för din svans ben, så det blir inte så mycket press som ställs på det under långa turer. Gör exakta justeringar med hjälp av en markör för att indikera var din kropp kommer i kontakt med sätet.
3

Testa stolen. Placera sätet på motorcykeln och sitta på den i samma position du skulle vara i om du rider. Enkelt grenslar cykeln med båda fötterna på jorden arbetar för allmän montering, men inte för finjustering. Placera cykeln på en centralstödet och få båda fötterna på fotpinnarna. Notera eventuella platser som behöver justeras och rätta till dem. Om du kan känna ett problem nu, kommer det bara bli värre efter flera timmars ridning.
4

Täck sittdynan. Du kan göra din egen sittunderlag, eller du kan ta stolen till en klädsel butik där de kan täcka det åt dig. Om du väljer att täcka det själv, gör ett mönster av billigt tyg för att säkerställa en bra passform innan du skär i dyra läder tyg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109639.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.