YZF 250 Specifikationer

När Torakusu Yamaha grundade Nippon Gakki Company Limited i 1890 , var det med avsikt att skapa organ och pianon . Det var inte förrän i slutet av andra världskriget och död Torakusu Yamaha , att bolagets fokus vände sig till att ge Japan med billiga transportsätt - nämligen motorcyklar . Den första motorcykeln släpptes var YA - 1 Motorcykel som drabbade gatorna i 1955 . Yamaha motorcykel var en succé , och företaget blev en av de fyra stora motorcykel företag som inkluderar Honda , Kawasaki och Suzuki . Den YZF250 är ett exempel på varför bolagets motorcyklar fortfarande är populära . Chassi och gafflar

hjulbas YZF 250 är 58,1 inches och markfrigången är 15 inches . Tanken rymmer 2,1 liter . Gafflarna är Kayaba och de är inverterad teleskopgaffel som är 48 mm långa . Resan av gafflarna är 11.8 inches och chocken kan internt förinstallerade .
Stötar och däck

chocker är Kayaba och kan färdas 12.6 inches . De chocker kan externt förinstallerade . Framdäcket är 21 inches och den bakre däcket är 19 inches . De främre och bakre bromsarna består av skivor .
Motor Beskrivning

Motorn i YZF250 förskjuter 249 cc . Hålet är 77 mm och slaglängden är 53,6 inches . Motorn har fem titan ventiler och huvudet är anordnat i en DOHC eller doubler överliggande kamaxlar konfiguration . Den kompressionsförhållandet är 12,5:1 och motorn är vätskekyld . Motorn har en förgasare och har fem hastigheter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109457.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.