Hur till Fart upp en Baja Doodle Motor Mini Bike

Den Baja Doodle minibike är en 6,5 hk, 97 cc, fyrtakt, ensitsiga. Cykeln kan nå hastigheter på upp till 50 km /h med en liten ryttare, ännu snabbare utför. Minibikes kan lätt vara avstämd, på grund av deras exponerade mekaniska komponenter. Bränsle tillsatser, ökat luftflöde och en motor swap kommer alla att hjälpa till Baja Doodle minibike slår högre hastigheter. Varnas, är Baja Doodle minibike inte avsedd för mycket högre hastigheter och kan bli svåra att hantera. Saker du behöver
Bränsle tillsats Komplett verktygssats
Byte Sportluftfilter
Visa fler instruktioner
1

Lägg ett additiv prestanda bränsle till blandningen . En bränsletillsatsen kan öka hästkrafter med så mycket som två. Detta kanske inte verkar så mycket, men på en minibike, kan det vara en hel del. Tillsatsen hjälper bränsleförbrukningen snabbare och renare. Detta resulterar i ökad hästkrafter och hastighet. Din lokala minibike eller motorcykelns prestanda butik ska bära ett urval av bränsle tillsatser.
2

Byt luftintag och luftfilter med ett prestanda-system. Luftflöde är en integrerad del av motorns prestanda. Över tiden, kan luftfiltret blir igensatt och råna en motor för prestanda. Ta bort luftintag och luftfilter. Byt ut luftfiltret med en prestanda en och ersätter inte luftintagskåpan eftersom detta begränsar luftflödet.
3

Avlägsna utblåsfilter. Utblåsfiltret är en mini ljuddämparen konstruerad för att hålla minibike tystare och avgaserna renare. Lossa klämmorna som fäster ljuddämparen och ta bort den. Detta kommer att öka luftflödet och hästkrafter.
4

Gör en motor swap. Detta är en ganska komplicerad uppgift att utföra, men det mest sannolikt att öka effekten avsevärt. Mest 9 hk motorer bör passa Baja Doodle chassi. Den exakta installationsmetoden kommer att variera med motorn, men det bör göras av en erfaren mekaniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111353.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.