Hur byter jag Lever koppling handen på en Softail Deuce Harley Davidson?

En motorcykel manövreringsspakar är extremt känsliga för yttre krafter och ofta berätta sagan om en pinsam oavsiktlig droppe. Bortsett från fördärva en annars orörda utseendet på en Harley-Davidson Softail Deuce, kan en trasig kopplingshandtaget påverkar maskinens prestanda. Med ett mindre område att ta tag i spaken, kan åkaren möter svårigheter när man drar i spaken, vilket gör att kopplingen till endast delvis frikoppla och skapar risk för onödigt slitage. Lyckligtvis ersätter kopplingshandtaget är en snabb uppgift som kan göras på några minuter med bara några få verktyg. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Spetstång
ersätter kopplingen
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera kabeln justerare vid mittpunkten av kopplingen kabeln och skjut gummistövlar damm borta från justeraren. Lossa justerskruven s låsmuttern med din nyckel. Vrid justerskruven medurs för att lossa kopplingen kabeln.
2

Ta bort den lilla skruven och anti-skallra klipp från basen av kopplingshandtaget med din Phillips skruvmejsel. Dra mässing beslag ur kopplingshandtaget att släppa spaken från kopplingen kabeln.
3

Ta bort låsringen från botten av kopplingshandtaget s svängbulten med ett par nål- tång. Skjut svängbulten upp och ut kopplingshandtaget och kopplingshandtaget abborre.
4

griparkopplingen ur kopplingshandtaget abborre. Skjut kopplingen kabeln ur kilurholkningen in kopplingshandtaget.
5

Sätt mässing hylsan in kabelns fångst loop. Skjut kopplingen kabeln till nya kopplingshandtaget s notch, och tryck på hylsan i spärren på undersidan av kopplingshandtaget. Fäst kabeln på plats, med hjälp av en stjärnskruvmejsel för att sätta in den lilla besättning och anti-skallra klipp i basen på kopplingshandtaget.
6

Slip kopplingshandtaget in kopplingen abborre. För in svängtapp genom toppen av kopplingen abborre och spaken. Skjut låsringen över spåret skuren i botten av svängbulten.
7

Vrid justeringsanordningen moturs för att sträcka kopplingskabeln. Använd en skiftnyckel för att dra åt låsmuttern mot kabeln justerare. Dra boot gummi damm över kabeln justerare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107394.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.