Hur till Öka Miltal om en Goldwing 1500

Motorcyklar är kända för att få bra gas körsträcka, men Honda Goldwing är en ganska tung motorcykel. Den Goldwing 1500 får uppskattningsvis 32 miles per gallon gas, vilket är inte dåligt men lite lite för en motorcykel. Du kan förbättra bränsle körsträcka på din Goldwing genom att vara medveten om hur du kör den och behålla den. En välskött, försiktigt kört motorcykel kommer att få bättre gas körsträcka och håller längre än en dåligt underhållen cykel. Instruktioner
1

Planera dina resor så att du kan få ut det mesta av din bensin. Gör inte onödiga resor och försöker skära ner på antalet resor du gör genom att kombinera ärenden eller möten.
2

Kör Goldwing ordentligt. Försök att undvika snabba eller frekvent acceleration, eftersom din cykel kommer att använda mer bränsle förändrade hastigheter än det gör att upprätthålla en jämn hastighet. Undvik aggressiva bromsning och körning.
3

Undvik att lämna din Goldwing på tomgång. Tomgång minskar bränsle körsträcka och ger upphov till utsläpp som kan skada miljön. Det tar mindre bränsle för att förvandla din motor av och på än vad det gör att sitta stilla med den körs i fem minuter, beroende på Union of Concerned Scientists.
4

Håll Goldwing 1500 s däck korrekt uppblåsta. Lågt däcktryck ökar dra och tvinga motorn att arbeta hårdare för att driva motorcykeln.
5

ordentligt underhålla din Goldwing motor. Underlåtenhet att korrekt underhålla din motor kommer att leda till problem på grund av fel eller försummelse. Dåligt kör motorn måste arbeta hårdare för att driva din cykel och kommer att förbruka mer bränsle än väl underhållna motorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108284.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.