Hur man målar Motorcykel Stativ

Motorcykel står utstå en hel del skador genom hela sitt liv. Ett av de bästa sätten att hålla din motorcykel monter från att bli utsliten är att sand, ren, prime och måla den. Motorcykel montrar kan vara dyrt att byta, så det blir mycket billigare att bara ta hand om ställningen för den tid som du äger den. Detta arbete, som du kan göra i ditt garage, kommer att ta dig ungefär 24 timmar att slutföra. Saker du behöver
Stålull
Smärgelduk
Bensin
metallgrundfärg
metallfärg
Visa fler instruktioner
1

Demontera motorcykeln stå och lägga alla delar på en ren, vadderad yta. Ta bort all gammal färg och eventuell rost som kan finnas i montern med stålull och smärgelduk.
2

Torka alla motorcykeln ställningens delar ned med bensin för att ta bort fett och oljor som kan finnas på metallen. Låt stå torka i fem minuter. Addera 3

Applicera två lager av metall primer till varje bit av montern. Låt primern torka i en timme mellan varje lager grundfärg.
4

Applicera tre skikt av metall färg till alla monterns delen. Låt delarna torka under en timme mellan varje lager färg. Låt färgen torka över natten i en ren och torr plats och sätt sedan tillbaka motorcykeln stand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107212.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.