Hur man monterar en Push-Pull Motorcykel Throttle

De vajrarna på din motorcykel styra gasspjället funktionen på förgasaren. När dessa kablar börja att försämras med åldern och slitage de måste bytas ut innan de bryter för att förhindra acceleration förlust och behålla kontrollen när du använder och kör motorcykeln. Konsultera din instruktionsbok för att bestämma längden på kablarna din motorcykel kräver och kontrollera de aktuella vajrarna på din motorcykel för att hitta den dirigeringsväg de följer innan du monterar din nya vajrarna. Saker du behöver
Instruktionsboken för din motorcykel modell
Motorcykel kabel smörjmedelsspray
Visa fler instruktioner
1

Tryck styret åt höger för att låsa dem .
2

Spray motorcykel kabel smörjmedel över kablarna.
3

Thread slutet av pull kabeln genom hålet på spjällhuset bostäder som är längst bort från förarsätet. Ventilen är placerad i mitten av spjällhuset bostäder på förgasaren. Fäst gasvajern guide till spjällhuset hölje genom att skruva den på plats manuellt
4

. Vrid den gängade guide medurs manuellt för att säkra den.
5

Trä rörål genom spjällhuset bostäder hålet närmast förarsätet om du har två kablar. Skruva gasvajern guide och gängad guide muttern på plats.
6

Dra kablarna genom förgasaren noga för att undvika att vrida dem.
7

Skjut den gängade guide om slutet av pull-kabeln till gasspjället slanghållare längst bort från förarsätet. Ta den gängade guiden på slutet av push-kabeln till gasspjället slanghållare närmast förarsätet.
8

Kör de återstående kablarna genom de återstående innehavare gasspjället rör. Skjut tunnformad ändförbindningselementen på kablarna i spärrarna på spjällhuset ventilen för att säkra ändarna på vajrarna till förgasaren.
9

Vrid gasreglaget röret i båda riktningarna för att se till att ventilerna öppnas och stängs. Dra åt gängade guide muttrarna genom att vrida dem medurs så långt som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111157.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.