Så här ändrar en 2008 Yamaha V-Star Exhaust

Det bästa sättet att ändra det befintliga avgassystemet på lager Yamaha V-Star är att skära bafflarna ur ljuddämpande ljuddämparen. Byte av avgassystemet kan vara oöverkomligt dyr, särskilt när man betänker att skära och borra skärmarna på din cykel kan kosta dig någonting mer än en eftermiddag i garaget. Medan borrning bafflarna på ditt avgassystem är en populär anpassning, fundera på hur bekväm du är med en högljudd motorcykel innan du börjar. Saker du behöver
Electric drill
3/8 tums enhet hylsnyckel med hylsor
Clamps
Hålsåg
metall slipning lite
nåltång
Extended-längd borr bitars
Visa fler instruktioner
1

Ta bort lager halsdukar från din V-Star genom att först unbolting den från avgasröret och ramen av motorcykeln med hylsnyckel. Det är en monteringsbygel bult mellan de två halsdukar som fäster avgasröret i ramen, samt bultar som monterar halsdukar själva till avgasrören.
2

Placera halsdukar på en arbetsbänk och sedan säkra dem på plats med klämmor. Inne i änden av ljuddämparen, finns det ett inre rör, och sedan en metallplatta som omger den. Det inre röret är avgasröret. Metallplattan är avgaserna baffeln.
3

Använd metall slipning bit för att ta bort de svetsar som fäster metall baffel till avgasröret, försiktigt så att inte värma upp metallen.

4

Placera hålet såg in i den elektriska borrchuck, sedan mitten guiden borra beläget i centrum av hålet såg in i centrum avgasröret så att när du anlitar borren, kommer du klippa en ren linje i baffeln runt avgasröret.
5

Avlägsna den skurna baffeln från avgasröret. Bakom baffeln, det är glasfiber eller stålull fyllning. Använd en tång nål näsa för att dra fyllningen ur avgasröret kapseln.
6

Sätt i utsträckt längd borra i borrmaskin. Bakom fyllning, det finns en annan baffel, men denna baffel hjälper till att stödja ljuddämparen på avgasröret och bör inte avlägsnas. Det kan dock, skall borras. Använd borrmaskin för att borra flera hål i baffeln. Ju fler hål du borrar, desto starkare avgas ljudet blir.
7

Bolt de färdiga halsdukar tillbaka på avgasrören på motorcykeln, var noga med att byta ut alla bultar för montering av ljuddämpare till avgassystemet, samt montering av avgassystemet till ramen på motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110761.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.