Felsökning av en Excelsior Henderson

Åka motorcykel kan vara ett trevligt sätt att koppla av efter en lång arbetsvecka eller ett bra sätt att spara pengar på gas som går till och från din dagliga destinationer. Precis som alla andra motorfordon, kommer din Excelsior Henderson motorcykeln har ibland mekaniska problem. Genom att göra lite felsökning, kanske du kan lösa dessa problem utan att behöva konsultera en mekaniker. Instruktioner
1 p Om motorn inte startar eller bara stannar på ett par sekunder när du startar det, kontrollera bränslemätaren att se till att det finns tillräckligt med bränsle. Om tanken är tom eller låg, lägga bränsle. Om detta inte fungerar, kontrollera bränsleledningarna för blockeringar eller skräp som kan förhindra att bränsle kommer in i motorn.
2 p Om du märker en pöl av läckande vätskor under motorcykeln när du parkera den, du kan ha en läcka på en av dina slangar. Kontrollera alla slangar för läckor och byt ut slang som läcker vätska. Om du märker att du är lite på en viss vätska, t.ex. olja, kan en läcka vara den skyldige.
3 p Om du märker rök från avgasröret eller om motorn är igång råare än vanligt medan du rider motorcykeln, kan du vara lite på olja. Parkera motorcykeln och ta bort locket motorolja. Du kommer att hitta en mätsticka på undersidan. Torka rent med en trasa och doppa den igen för att se den aktuella nivån. Om det är under "Add" linje, tillsätt olja tills den är i området mellan "Add" och "Max" linjer.
4 p Om motorcykeln inte verkar vara hantering korrekt eller Om du hör konstiga ljud från däcken, kanske du har lågt lufttryck i däcken. Stanna motorcykeln och undersöka däcken för eventuella sprickor eller punktering. Om du hittar någon, gå till din lokala bensinstation för att tillföra luft till däcken, fylla varje till 36 PSI.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110666.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.