Hur Fastsurrning en motorcykel i en lastbil

Säkerhet är nr 1 prioritet när du transporterar din motorcykel i en lastbil. Den mest använda metoden för att säkra en motorcykel i sängen av en pickup är spännband eller remmar spärr. Tillämpas korrekt spännband kommer att hindra det från att förskjutas under transporten. När du köper spännband för din motorcykel, uppmärksam på tillverkarens rekommendationer för viktbegränsningar. Saker du behöver
4 Höghållfast spärr remmar eller knyt downs4 mjuka slingor för att skydda lack från spärr krokar
Visa fler instruktioner
1

När motorcykeln är placerad på baksidan av lastbilen, linda mjuk slinga runt basen av vänster handtag.
2

Placera kroken på tie-ner genom mjuka öglan.

3

Haka fast den andra änden av slipsen ner till ett säkert område i din lastbil. Det finns vanligtvis hål i flaket för detta ändamål. Om möjligt, säkra slips nedgångar i vinkel.
4

Spänn i slips ner genom att dra den. Ratchet det ett par gånger. Upprepa denna process på höger handtag och sidan av lastbilen.
5

Efter varje Fastsurrning är säker, dra åt dem ordentligt så att cykeln är i upprätt läge. För att undvika skador på motorcykelns fjädring, inte komprimera framgaffeln. Konsultera instruktionsboken för information om detta.
6

att säkra baksidan av motorcykeln, fästa mjuka slingor och slips nedgångar till en stabil del av motorcykeln. Eftersom varje motorcykel är annorlunda, rådfråga din manual om du har några frågor.
7

Fäst banden som du gjorde i fronten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106276.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.