Hur du ansluter en tank Motorcykel Gas till en förgasare

En viktig komponent i en motorcykel är dess bränslesystem. Till skillnad från de flesta nyare modeller, äldre motorcyklar förlita sig på en förgasare för att ge bränsle och luft för att driva motorn. Över tiden måste dessa förgasare tas bort och rengöras för att upprätthålla en viss nivå av prestanda. När du installerar förgasaren tillbaka på dessa gamla cyklar är ganska okomplicerad, bränsleledningar och slangar som förbinder förgasaren till bensintanken är ofta i stort behov av utbyte. För den blivande DIY motorcykel mekaniker, kan ansluta tanken till förgasaren vara förbryllande, men uppgiften är lättare än du tror. Saker du behöver
Caliper, mätning
Plastic bränsleslangen
slangklämmor
Saxar
Visa fler instruktioner
1

Mät ytterdiameter utlopp tapp i din bränsletank bränsle ventil med en mätning bromsok. Välj en längd av plast bränsleslangen att matcha uttaget tapp. Skjut bränsleslangen över bränslekranen s tapp och säkert på plats med en slangklämma.
2

Dra bränsleslangen till förgasaren och ta en mätning av längd behövs för slang. Inkludera åtminstone en tum av överskott slang för att rymma för slak. Klipp änden av den överflödiga längden av bränsleslangen med en vass sax. Addera 3

Sätt en slangklämma över den nya änden av bränsleslangen och skjut slangen över förgasaren bränsle inlopp. Sänk slangklämman över slangen och inlopp och dra åt ordentligt.
4

Öppna bränslekranen och observera bränslet när den färdas till förgasaren. Leta efter läckor i vardera änden av bränsleslangen, dra åt slangklämmorna för att täta eventuella läckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106779.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.