Hur man berättar skillnaden mellan en Yamaha 650 och en 650A

Köpa en begagnad bil är ett bra sätt att spara pengar på dina transportkostnader och en motorcykel är ännu billigare att driva än en bil. Men när det blir dags att utföra underhåll på din bil, om du inte kan räkna ut den specifika modell du äger, så kommer det att vara mycket svårt att utföra underhåll på rätt sätt och beställa rätt delar. Yamaha XVS dubbla raden av motorcyklar är ett exempel på två mycket liknande cyklar som lätt skulle kunna misstas. Förändringarna är subtila, men med lite fokus och forskning, kan du berätta för de två isär. Instruktioner
1

Titta på framdäcket. Yamaha XVS 650A, eller Classic, har en sköld av metall däck som täcker ungefär hälften av det främre däcket, medan däcket sköld på XVS 650, eller Custom, täcker ungefär en fjärdedel av däcket.
2 < p> Titta på styret och backspeglar bilagor spegel. Den XVS Classic har en rundare, elegantare utseende till dess styre, den XVS Custom s styret är mer vinklade, och de backspegeln bilagor är rektangulär form
3

Sitt på motorcykeln. och notera hur lätt det är för dina fötter att röra marken. Den 650A Classic har en sitthöjd på 711 millimeter (mm), eller bara om 28 inches. Vid 695 mm, har 650 Custom en sitthöjd som är ungefär tre fjärdedelar av en tum lägre än den klassiska.
4

Hitta bilder av både XVS Classic och anpassade modeller (se referenser), och jämför dem med din Yamaha motorcykel. Skriv ut en kopia av varje bild. Du vill ha en kopia av bilden som du kan jämföra nära din motorcykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109040.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.