Hur får man in i sporten motocross

Komma in i sporten motocross kan betyda några olika saker. Du kan börja rida din motocross cykel på stigar, utför hoppar på cykeln eller använda den för att tävla motståndare på ett spår. Oavsett vad dina mål är för din motocross karriär eller hobby, finns det några viktiga saker du kan göra för att bli mer engagerade i sporten. Med mer erfarenhet, kunskap och kontakter, kommer du att börja utveckla flera färdigheter på din motocross cykel. Instruktioner
1

Titta på sporten. Delta i tävlingar och titta på när motocross ryttare vinna hastighet, kompletta hopp och manövrera runt hinder. Som en åskådare, kommer du att få mer involverad i sporten samtidigt lära sig om både kulturen i idrott och kompetensen hos förarna.
2

Få en motocross cykel som du är bekväm ridning . Cykeln ska vara off-road eller enduro eftersom motocross spår, stigar och hopp görs vanligtvis på smuts, inte trottoaren eller betong. Sitt på en cykel och testa det innan man köper.
3

kontakter i världen i motocross. Om du vill delta i idrott, måste du lära känna människor som är aktiva i sporten. Om du inte redan har vänner som är i motocross, slå upp samtal på de händelser du deltar, liksom hos din lokala motocross butiken.
4

Besök en allmän kurs med din motocross cykel och börja träna. Du kan inte tävla i sporten tills du har en bättre uppfattning om den känsla för din cykel, smuts spår under den och lyckade hopp.
5

Ange tävlingar. Lokala motocross klubbar och butiker sponsrar ofta tävlingar och kan ge dig mer information om hur du anger. Börja med elementär klass för ryttare när du börjar tävla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111276.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.