Vilka är de utsläppsnormer för BMW Motorcyklar ?

Är baserad i Tyskland , alla motorcykel tillverkas av BMW är föremål för europeiska utsläppsnormer ( Euro-normerna ) . Trots att ett par år bakom dessa reglerar bilar, utsläppsnormer för motorcyklar fånga snabbt upp och blir allt strängare . Aktuella standarder

EURO 3 Standarder omfattar idag motorcykel utsläpp och dessa anger högsta tillåtna utsläpp av koldioxid , kolväten och kväveoxid . Värdena för dessa är 1,0 , 0,1 och 0,08 g /km respektive.
Framtida standarder
p Det föreslås att motorcyklar ska följa Euro 4 från 2012 och EURO 5 normer 2015 . Detta kommer att minska utsläppen med cirka 50 procent under 2015 , vilket standarden för motorcyklar i enlighet med dessa reglerar bilar tillverkade i Europa .
Utsläppsprovningen

kravet på att ha en motorcykel testas regelbundet varierar beroende på vilket land den är registrerad i. i Storbritannien , till exempel , är motorcyklar utsläppen inte testat . I Tyskland periodisk provning är obligatoriskt . I USA testperioderna varierar från stat till stat . Det förväntas att den växande oron över klimatförändringarna kommer att leda till en högre grad av enhetlighet i motorcykel utsläppsnormer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110675.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.