Hur vill bifoga en sidovagn till en Harley

Enligt Merriam-Webster Dictionary nätet, är en sidovagn en bifogad fil som är kopplad till sidan av en motorcykel så ytterligare en passagerare kan resa med cykeln. Sidvagn har varit en del av fritids motorcykel världen under många år. Men, förklarar Motorvation webbplats som lokalisera sidvagn - samt ett företag som kommer att fästa en - kan vara en utmaning. Majoriteten av motorcykel ägare och butiker fokuserar inte på sidvagn. Det är möjligt för en individ att installera sin egen sidovagn så länge vissa steg följs. Saker du behöver
Harley-Davidson motorcykel
Sidecar Review, Universal monteringssats
Visa fler instruktioner
en sidvagn

Forskning och se till att köpa en som är utformad för den specifika Harley motorcykeln. Den Motorvation hemsida förklarar att köpa en äldre eller illasittande sidovagn är farligt, så det är viktigt att väga det totala priset, titta, och säkerhet. Den Cycle Sidecar hemsida förklarar att den enskilde också kommer att behöva köpa en universal monteringssats för att installera sidovagn.
2

Använd U-klämmorna från den universella gem för att hålla ramen så att utrymmet blocket kan sättas in och skruvas fast. Den Cycle Sidecar hemsida förklarar att öglebulten ska föras genom distansen och sedan dras åt. Det kommer att finnas ytterligare två punkter på sidan av motorcykeln när den enskilde kommer att behöva använda U-klämmor för att sätta utrymme block och öglekrokar.
3

Lossa de två fästbultarna på framsidan av sidovagn ramen. Den Cycle Sidecar hemsida förklarar att en böjd bar bör införas i sidovagn ramen och sedan efterdras. Placera tillbaka klämman på baksidan av sidovagn och dra åt den.
4

Infoga en hylsa över en ögla och sedan placera ögla på baksidan klämma på den bakre delen av sidovagn. Dra öglebulten med hjälp av en mutter. Ta bort de två lyftöglor från de långa stagen och infoga dem i de främre och bakre hålen i ramen för sidovagn.
5

Kontrollera att sidovagn är placerad bredvid Harley. Den Cycle Sidecar hemsida förklarar de underordnade hjulen ska vara 8 till 10 inches framför bakre motorcykeln hjulet. Flytta strut justeringsbultar till lyftöglorna på varje U-klämmorna innan åtdragning ner dem.
6

Kontrollera alla steg för att se till att sidovagn är korrekt ansluten. Den Cycle Sidecar hemsida förklarar att hela processen bör vidta enskilda 4 till 5 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110496.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.