Hur du ändrar bakdäck på en Harley Rocker

Byta bakre däcket på din Harley Rocker är ett jobb som du måste göra så snart du ser slitbanan slits ut på däcket. Om du bakdäcket blåser ut medan du rider på vägen, riskerar du att en allvarlig krasch som kan skada din Harley och skada dig. Byta däck tar ungefär en timme att slutföra. Saker du behöver
cykelställ
Helper Review Wrench
Hammer
brytjärnet
Nytt däck
ny innerslang
Visa fler instruktioner

en

Lyft bakre änden av Harley upp och på en cykel stativ. Har en vän hjälpa dig att lyfta Harley på cykelställ om Harley är för tung för dig att lyfta själv.
2

Ta bort muttern som är säkra bakaxeln på plats med hjälp av nyckeln. Ställ in muttern åt sidan och skjut bakhjulet mot motorn. Dra kedjan från bakdrevet. Hammer axeln ut ur axelhålet säkra den bakre däcket till ramen. Dra den bakre däcket utanför ramen.
3

Skjut spett mellan däcket och fälgen. Lyft upp på spett, poppar däcket från fälgen. Gör detta hela vägen runt fälgen och däcket tills du helt ta bort däcket från fälgen.
4

Placera den nya bakre däcket över fälgen och tryck ner på däcket tills däcket dyker upp på RIM. Skjut spett mellan fälgen och däcket och dra fram däckets läppen blir på fälgen. Skjut det inre röret mellan däcket och fälgen, utsläppande luftventilen genom luften ventilhålet på fälgen, och sätta fast locket på luftventilen för att stoppa luft ventilen från att komma ut ur hålet.
5

Skjut spett mellan däcket och fälgen igen. Lyft upp på spett för att fästa däcket helt på fälgen. Gör detta hela vägen runt däcket så att däcket är helt på fälgen.
6

Placera den bakre däcket på ramen och hammare axeln tillbaka i axeln hålet på hjulet, säkra däck till ramen. Skjut däcket mot motorn och byt ut kedjan. Dra däcket bort från motorn för att spänna kedjan och sätt tillbaka muttern. Dra åt muttern med skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106104.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.