Hur man installerar Clip on Styren på en Ninja 650

Kawasakis 650 och 650R sport cyklar är utformade med en central körställning för optimal balans. Clip-on styret finns i kit som gör att du kan ändra stock staplarna för extra styranordningen, eller vid byte av skadade styret. Vissa kanske föredrar den typiska raka konfiguration för framåtlutad vid högre hastigheter. Clip-on barer med riser ger ett lättare räckhåll för cruising. Installera clip-on styret på din Ninja 650 eller 650R kräver grundläggande mekaniska kunskaper och metriska verktyg. Saker du behöver
5mm insexnyckel skiftnyckel
Vridmoment med insexnyckel tillbehör spets
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på centralstödet.
Sida 2

Lossa fästbultarna på gaspådrag klämma med en metrisk insexnyckel. Skjut gashandtaget monteringen av den högra änden av beståndet styret och vila den innanför vindrutan spackling. Det är inte nödvändigt att koppla bort gasvajern.
3

Lossa fästbultarna på kopplingsutrustning klämma på vänster handtag. Skjut ställverk och vänster handtag församling utanför barerna och vila den innanför vindrutan spackling.
4

Lossa och ta bort styret bultarna på höger och vänster gaffelbenen med insexnyckel. Lyft stock barer och klämmor av styrhuvudet.
5

Räta framhjulet på motorcykeln för hand.
6

Placera höger clip-on bar ovanför höger styrrör med bultarna bakåtvänt av motorcykeln. Skjut klämman helt på röret för hand. Dra åt bultarna delvis med insexnyckel. Upprepa detta steg för att installera den vänstra clip-on bar på vänster styrrör.
7

Grip varje styret för hand och trycka eller dra vardera, vid behov, så staplarna är vinkelräta med framhjulet och centrumlinjen av motorcykeln från framsidan till baksidan. Stå på ena sidan av styrhuvudet och rikta stängerna likformigt för hand.
8

Montera en 5mm hex tip skiftnyckel tillbehör på en momentnyckel och använda den för att dra åt alla bultarna till 25 ft lbs .
9

Skjut gashandtaget montering på änden av den högra baren. Rotera greppet så gasvajern anslutningen är nedan. Dra åt fästbultarna på klämman ordentligt. Skjut kopplingsutrustning och vänster handtag montering på vänster och dra åt fästskruvarna ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111277.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.